Žene su u ovom poslu bolje od muškaraca: Evo prilike da za samo mesec dana, bez diplome, zarađujete i 100.000 dinara

Vesti 26.04.2023 13:32 0

Ukoliko ste u potrazi za poslom ili razmišljate o promeni zanimanja, ova informacija sa tržišta rada biće vam zlata vredna

žena

Shutterstock

 

Stabilan i siguran posao sa dobrom zaradom, koji nije dosadan i omogućuje svakodnevna nova iskustva san je većine od nas, a iako se čini da do njega nije lako doći – zapravo jeste.

Deficitarna zanimanja u Srbiji odavno nisu vezana isključivo za IT sektor; sve više nam nedostaje zanatlija, a poslednjih godina i medijska industrija trpi velike probleme sa kadrovima.

Rad u mediju odnosi se na obavljanje dinamičnih poslova koji svakodnevno u život unose nove informacije i ljude, a dobar novinar odlično je plaćen i lako je zapošljiva kategorija.

Ukoliko vas je oduvek privlačio svet reči i informacija, sada je prilika da u njega ukoračite jer se na tržištu pojavio Mediahub.rs koji omogućuje da nakon kursa koji traje svega mesec dana dođete do sigurnog posla!

Mediahub.rs je kurs koji se sastoji od više različitih modula koji omogućuju sticanje ključnih veština i znanja vezanih za rad u mediju i obučava pojedince za pozicije novinara, PR menadžera i menadžera društvenih mreža.

- Sve polaznike očekuje sigurna praksa, a najbolje u grupi i garantovano radno mesto u nekim od najvećih domaćih medija koje će im omogućiti da rade ono što vole i odlično zarađuju. Za svakog polaznika obezbeđujemo profesionalni CV i fotografisanje u našem studiju, a ono što je sigurno jeste i da naš kurs otvara vrata najpoznatijih redakcija u zemlji, poručuju iz Media hub-a predavači sa višegodišnjih iskustvom u medijima.

Prijave su moguće na sajtu mediahub.rs, a broj polaznika je ograničen.


Realizacija kursa će početi 5. juna, a prijave su moguće do 21. maja.

Komentari (0)
Loading