Dodajte dva SASTOJKA u punu čašu vode i rešite se najvećeg PROBLEMA u kući: Ovo treba da uradite svaki put kada se osećate UMORNO!

Vesti 03.12.2021 17:50 0

Nema boljeg mesta za opuštanje i tišinu od naše kuće

Dodajte dva SASTOJKA u punu čašu vode i rešite se najvećeg PROBLEMA u kući: Ovo treba da uradite svaki put kada se osećate UMORNO!

Shutterstock

Dom se smatra oazom mira, gde se svi oslobađaju stresa i napetosti. Bilo da učimo ili se bavimo nekom drugom aktivnošću, kada dođemo kući želimo da se odmorimo. Ali ponekad naš dom odiše čudnom energijom i deluje kao da crpi ovo malo snage što imamo. 

U mnogim slučajevima to je zbog loših vibracija i energije u njemu. Neki možda neće verovati, ali loša energija snažno utiče na naše živote, a naša osećanja, emocije i misli zavise od toga!

Čim ova energija uđe u vašu kuću, ostaće tamo dok ne učinite nešto da je izbacite. Dok ga ne eliminišete, možete imati mnogo sukoba i nesporazuma sa porodicom.

Ali feng šui stručnjaci ističu da postoji metoda protiv loših vibracija! Sve što će vam biti potrebno nalazi se u vašoj kuhinji!

Potrebno je: belo sirće (1 flaša), morska so (1 kašika), providna čaša i voda.

Priprema i upotreba:

Ono što treba da uradite je da u čašu sipate sirće i malo vode. Zatim dodajte morsku so i stavite na najprometnije mesto u kući.

Zapamtite da čaša mora ostati skriveno od pogleda drugih. Trebalo bi da ostane tamo 24 sata, a u zavisnoti od toga gde se nalazi so, znaćete da li treba da ponovite ovaj postupak.

Ako so pliva u vodi, ponoviti postupak. Kada sol ostane na dnu, to je znak da su loše vibracije nestale.

Zatim morate ponoviti ovaj proces u svakoj prostoriji u vašem domu. Takođe, kada so ostane na dnu, proces će biti završen. Tako ćete svoj dom učiniti mirnim.

Komentari (0)
Loading