Koji je ZAPRAVO najgledaniji video na TikToku?! Svi misle da je krunu pokupio kućni ljubimac, ali ovog muškarca prepoznaje ceo INTERNET!

Vesti 08.12.2021 11:00 0

Za najgledaniji video u 2021. godini bilo je potrebno samo da zaplešete uz ovaj hit

Koji je ZAPRAVO najgledaniji video na TikToku?! Svi misle da je krunu pokupio kućni ljubimac, ali ovog muškarca prepoznaje ceo INTERNET!

Printscreen/TikTok

Vest o najgledanijem videu na TikToku počela je da se pojavljuje i u domaćim medijima, s obzirom da i naša TikTok scena postaje sve veća i uticajnija. Međutim, dok mnogi veruju da je najviše pregleda u 2021. godini na svetskom nivou pokupio kratak klip mačke koja preskače plastične čaše (prepreke), zaljubljenici ove društvene mreže znaju da ovaj lukavi kućni ljubimac nije osvojio krunu.

Naime, video mačke Mie ima svega 184 miliona pregleda, što stavlja klip na četvrto mesto po broju pregleda u ovoj godini!

Dakle, koji je to onda najgledaniji video u 2021. godini?

Kako je čak i "CNN" potvrdio, na vrhu trona ove godine nalazi se Dejvid Alen, poznatiji kao "ToTouchAnEmu", sa videom koji ima više od 314 miliona pregleda! Naime, komični influenser koji je poznat po tome što koristi dron i snima se dok pleše u mestu osvojio je mnogo simpatija pošto je zaigrao uz ovogodišnji letnji hit od Džastina Bibera "Stay".

@totouchanemu

I may not have @maxtaylorlifts dumpy but I do have a drone.

♬ STAY - The Kid LAROI & Justin Bieber

Međutim, Dejvidov video, iako je najgledaniji u ovoj godini, nije ni blizu brojke koje je prošle godine šokirala javnost. Kako ističu mnogi strani portali, a i sama TikTok aplikacija, najgledaniji video objavljen 2020. godine sakupio je čak 2.2 biliona pregleda i do dan danas sedi na čelu "stola".

Naime, mladić po imenu Zek je u kratkom klipu uspeo da nasamari mnoge gledaoce i ubedi ih da kao "Hari Poter" leti na metli!

@zachking

They rejected my application to Hogwarts but I still found a way to be a wizard. 🧹#illusion #magic #harrypotter ♬ Zach Kings Magic Broomstick - Zach King

 

 

Komentari (0)
Loading