Ove TRI stvari nikako ne smete da držite u PREDSOBLJU: Odmah sa vrata uvlače NEGATIVNU energiju

Naj žena Vesti 08.01.2022 10:19 0

U feng šuiju predsoblje igra veliku ulogu, veruje se da ono oslikava čitavu energiju doma

Ove TRI stvari nikako ne smete da držite u PREDSOBLJU: Odmah sa vrata uvlače NEGATIVNU energiju

Shutterstock

Zato treba obratiti posebnu pažnju na njegovo uređenje jer je predsoblje neki vid "portala" kroz koji energija ulazi i izlazi. Postoji više feng šui pravila za ovaj prostor kojih se vredi pridržvati, ali ova tri prema stručnjacima ne treba prekršiti.

Evo koje stvari nikada ne treba imati u predsoblju:

1. Nered - razbacane cipele, puno garderobe na čiviluku...

Predsoblje treba da bude minimalistčki uređeno, sa što manje stvari. Uredan i čist prstor odiše mirom i harmonijom, a neuredsn negativnom energijom. Razbacane stvari, brojne cipele na podu ili garderoba na čiviluku, kao i kanta za đubre, nikada ne treba da se nađu u predsoblju jer privlače loše vibracije.

2. Zid kao blokada

Ukoliko u predsoblju imate zid koji je blizu vrata, to je znak negativne energije. Kada uđete u dom i prvo što ugledate jeste zid, samo ćete imati osećaj energetske blokade. Ovo ne mora da podraumeva da zid treba srušiti, već možete iskoristiti stari trik sa ogledalom. Okačite ogledalo na taj zid, neka reflektuje slobodan prostor. Tako da kada uđete u prostoriju, odmah vidite odraz prostora u ogledalu umesto samog zida. Važno je izbeći da se u odrazu ogledala ne vide ulazna vrata.

3. Pokvarena vrata

Ako se vaša ulazna vrata kvare, škripe ili teško otvaraju, važno je da se ih popravite. Na energetskom nivou, veruje se da problemi sa vratima otežavaju otvaranje novih mogućnosti. Zato se uverite da su vaša vrata bez pukotina, ogrebotina ili blokada. Uklonite sve predmete koji ometaju slobodno zatvaranje ili otvaranje ulaznih vrata.

Komentari (0)
Loading