Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 16. avgust: BIKOVIMA pristiže novac, kod BLIZANACA ljubav je komplikovana, a RAKOVI se spremaju na put

Naj žena Vesti 16.08.2021 08:05 0

Naš astrolog, Nena Janković, otkriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 16. avgust: BIKOVIMA pristiže novac, kod BLIZANACA ljubav je komplikovana, a RAKOVI se spremaju na put

Shutterstock

Ovan

Na poslovnoj strani su mogući sastanci i novi predlozi za posao. Novčana situacija je stabilna. Što se tiče ljubavi predstoji vam avantura sa osobom s kojom ste poslovno vezani. Zdravlje je dobro. 

Bik

Na poslu imate dobru taktiku koja vam donosi rešenje za budući period. Čuvajte se svađaju u krugu porodice posebno osobe rođene u znaku Lava. Do kraja dana pozitivne vesti u vezi novca. Muči vas nesanica. 

Blizanci

Imaćete puno kreativnih ideja i saradnici vam odaju veliko priznanje. Stalo vam je da bude prihvaćeno ono što ćete predložiti. Ljubavna situacija je komplikovana.. Mogući problemi sa pritiskom. 

Rak

Stanje na radnom mestu se menja na bolje što vas veoma opušta i relaksira. Do kraja dana pozitivne vesti od voljene osobe i predlog za put. U krugu porodice osećate nemir. Problemi sa organima za varenje. 

Lav 

Očekuje vaš potpisivanje važnih dokumenata do kraja dana. Partnerski odnos vas guši i razmišljate o pauzi sa partnerom. Iznenadni poziv od prijatelja.  Zdravstveno stanje je stabilno. 

Devica

Ukoliko sarađuje te sa osobom u znaku Jarca imaćete zagarantovan uspeh. Partnerski odnos vam je u drugom planu. Do kraja dana muči vas odnos unutar kuće posebno u vezi novca. Nervna napetost. 

Vaga

Pozitivnim stavom uspećete da prevazidjete ozbiljne rasprave i svađe na poslovnoj strani. Budite uporni da partner razume ono što osećate. Održavajte kondiciju jer su mogući problemi sa kičmom. 

Škorpija

Veoma ste nesigurni što se tiče posla jer partneri ne prihvataju ono što prezentujete. Mogući sukobi sa partnerom i u krugu porodice. Situacija je stabilna. Problemi sa imunitetom.

Strelac

Početak dana je pod utiskom rasprave sa partnerom. Pokušajte da se umirite i da ne budete tvrdoglavi. Na poslovnoj strani uspešne finansijske transakcije. Prija vam relaksacija i šetnja. 

Jarac

Ako se bavite privatnim poslom izbegavajte potpisivanje tokom današnjeg dana. Ljubavna situacija je veoma inspirativna i veoma ste srećni zbog toga. Zdravstveno se osećate dobro i širite pozitivnu energiju. 

Vodolija

Ovo je dan kada možete da započnete nešto novo što se tiče posla posebno ako je u pitanju saradnja sa inostranstvom. Do kraja dana pozitivne vesti iz inostranstva od voljene osobe. Pritisak je povišen. 

Ribe

Nemojte dozvoliti da vas određeni poslovni saradnici izbace iz ravnoteže. Pokušajte da se kontrolišete. Partnerski odnos vam je nestabilan. Zdravlje je pod utiskom nervoze. 

Komentari (0)
Loading