Dnevni horoskop za UTORAK, 17. avgust: Ribe PUCAJU od zdravlja, Lavove čeka LJUBAV!

Vesti 17.08.2021 08:08 0

Naš astrolog, Nena Janković, otkriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni horoskop za UTORAK, 17. avgust: Ribe PUCAJU od zdravlja, Lavove čeka LJUBAV!

unsplash.com

OVAN

Poslovna situacija je nestabilna i to vas uznemiruje. Partnerski odnos je pod pritiskom već neko vreme.  Ne vraćajte prošlost u vašu svakodnevnicu. Emotivno stanje je loše pa se odražava na zdravlje. 

BIK

Vaš stav što se tiče saradnika je veoma rigorozan tako da do kraja dana mogući sukobi sa saradnicima. Budite strpljivi što se tiče odnosa sa partnerom. U krugu porodice nestabilni odnosi. Problemi sa glavoboljom. 

BLIZANAC

Na radnom mestu stvari se menjaju velikom brzinom i veoma ste nestabilni zbog toga. Novčana situacija je promenljiva i to vas dodatno uznemiruje. Što se tiče emotivnih odnosa partner je veoma ljut i besan zbog nekih njegovih privatnih problema. Muči vas stomak. 

RAK

Puni ste novih ideja i planova a realizacija svega toga vas čeka tokom narednih nekoliko dana. Imate jako važan sastanak sa osobom rođenom u znaku Lava. Brine vas mlađi član porodice zbog zdravstvenih problema. Čuvajte kičmu. 

LAV

Mesec danas se aktivira vaše polje ljubavi i bićete usmerene na odnos sa partnerom. Poslovna strana je u drugom planu i mogući su manji problemi koje ćete rešiti u narednih nekoliko dana. Obratite pažnju na mogući pad imuniteta. 

DEVICA

Danas imate veoma ravnodušan stav prema poslu. Stvari ne idu onako kako ste planirali pa stvara vam se i nervoza. Partnerski odnos je stabilan i u krugu porodice vas očekuje podrška u vezi nekih privatnih planova. Obratite pažnju na moguće probleme sa štitnom žlezdom. 

VAGA

Očekuje vas veoma zanimljiv dan posebno kada je u pitanju posao i novac. Tokom dana mogući razgovori i napredak što se tiče posla.  Partner vam je velika podrška. Zdravstveno stanje je stabilno. 

ŠKORPIJA


Danas imate manje novčani dobitak ali vam i to znači da završite neke svoje obaveze. Na poslovnoj strani jako važan dokument koji ćete potpisati. Ljubavna strana je u drugom planu. Zdravstveno stanje je odlično. 

STRELAC

U ovom periodu mogući su otvoreni sukobi u krugu porodice, na vama je da ne mešate prošlost sa sadašnjim trenutkom. Budite svoji i ne dozvolite da vam se partner meša u odlukama. Mogući problemi sa nogama.

JARAC

Jako je važan utisak koji ćete ostaviti tokom dana posebno kada su u pitanju odnosi na poslu i u krugu porodice. Ljubavna podrška danas izostaje pa ćete biti malo nervozni. Zdravstveno stanje je odlično. 

VODOLIJA

Vaša ljubavna situacija je veoma nestabilna i to vas jako brine već danima. Danas moguć je razgovor koji će razrešiti sve sa partnerom. Poslovna situacija je stabilna jer možete da se oslonite na druge ljude. Problemi sa zglobovima. 

RIBE

Vaša snaga je u vašem načinu rešavanja sukoba i bićete uspešni u tome. Do kraja nedelje imaćete puno posla a danas je važno kako ćete da rešite prvi deo poslovne situacija. Zdravstvena situacija je veoma dobra. 

Komentari (0)
Loading