Kako Novu godinu dočekuju HOROSKOPSKI znaci: Evo ko pravi HAOS na podijumu, a ko bi radije ostao u KREVETU!

Vesti 31.12.2021 22:15 0

Bliži se i dugo očekivana luda noć, a ako vas zanima ko će se kako ponašati u istoj, možda treba da kosultujete zvezde

Kako Novu godinu dočekuju HOROSKOPSKI znaci: Evo ko pravi HAOS na podijumu, a ko bi radije ostao u KREVETU!

unsplash.com

Ovan

Ovnovi su puni energije pa  će Novu godinu dočekati u euforiji. Oni već biraju garderobu i organizuju se sa prijateljima, a u čitavoj organizaciji su pravi lideri. Ovnovi vole malo veća okupljana, a vole i da pročavrljaju sa ljudima koje dugo nisu videli. Zato pazite, možete i provesti pola noći u priči sa predstavnikom ovog znaka.

Bik

Bikovi, kao veliki gurmani, prvo će poželeti da veče započnu u nekom restoranu ili kući za slavljeničkom trpezom. I ove, kao i svake druge godine, bikove će možda preterati u hrani i piću, a ako budu izuzetno raspoloženi razbijaće čaše i častiti muziku do jutra.

Blizanci

Blizancima nije bitno gdje će biti, ali će radije izabrati mjesto u kome sve vrvi od gužve i glasne muzike. Neizostavno je da će Blizanci dobar deo večeri provesti uz mobilni telefon, trudeći se da naprave što bolje fotografije i ostave pratiocima utisak nezaboravnog provoda. Ako bude raspoložen, blizanac će animirati društvo. U suprotnom možete da očekujete da zaspi i probudi se tek ujutru.

Rak

Rakovi su više kućni tipovi, pa se uglavnom odlučuju za toplu, kućnu i ušuškanu  atmosferu, sa porodicom i prijateljima uz bogatu trpezu. Ako se i desi da se predomisle, biraće mesto koje vole i koje rado posećuju. Rakovi, iako su porodični tipovi vole da đuskaju.

Lav

Lavovi su poznati po tome da uživaju da budu viđeni na javnom mestu, tako da će prije izabrati neki fensi kafić ili klub. Svakako će se potruditi da budu u centru pažnje i mamiće uzdahe prisutnih. Ipak, ako im to ne pođe za rukom, verovatno će sedeti za stolom i čekati da budu primećeni.

Devica

Device su više za mirniji doček. Kućna atmosfera, nekoliko odabranih prijatelja, bogata trpeza, poneki film i one su zadovoljne. Ima i onih koji ugađaju svom partneru pa će im dozvoliti da izađu negde. Devicu su  zatvorenije po prirodi, ali ne treba da vas čudi to što obožavaju da igraju. Kada se opuste, posle nekoliko čašica iz potpunih autsajdera pretvaraju se u zvezde večeri.

Vaga

I da planiraju da dočekaju Novu godinu sami ili u nekoj kućnoj varijanti, Vagama se uviek dešavaju neverovatne ponude, i to u minut do dvanaest. Vole veseli ambijent i da su okruženi pozitivnim osobama. Nije im problem ni da su u društvu ljudi koje su tek upoznali jer umejuu da se snađu i dopadnu ljudima zahvaljujući svojoj neposrednosti i spoljašnjem izgledu.

Škorpija

Škorpije čak i proslave Nove godine koriste za zavođenje. Poluglasna muzika, prigušeno svjetlo, čarobna atmosfera i prekoputa njih osoba koja im se dopada, Škorpijama ne treba više od toga. Škorpije vole i dobru zakusku i kapljicu, a nisu sklone dosađivanju, bez obzira o kakvoj svetkovini je reč. Ipak, imajte na umu da škorpije mogu da budu izuzetno dramatične i da vole da iznenađuju, pa i ako izbije manji skandal na proslavi, verovatno iza toga stoji baš škorpija.

Strelac

Strelčevi su jako prilagodljivi, tako da će im biti zabavno svuda, kuda god da krenu. Pozitivni po prirodi, dešavaće im se da malo pretjeraju u alkoholu, ali nemojte im zamjeriti, nisu skloni ispadima već zabavi i veselju. Oni će svakako iskoristiti priliku da sumiraju utiske i okruže se ljudima koje vole. Uz njih vam sigurno neće nedostajati zabave.

Jarac

Kod Jarca sve mora da bude na svom mestu. Kao praktični, uvijek igraju na sigurno i planiraju mesec dana unapred. Za doček će izabrati neki restoran ili klub, a neće im biti problem ni da ostanu u kući uz odabrano društvo.

Vodolija

Vodolije uvijek biraju izlazak sa prijateljima. Mogu da sede kod kuće pod uslovom da se sedeljka pretvori u žurku, a neretko baš u svom domu organizuju ovakve žurke. Često se odlučuju i da posete neko novo mesto, najvažnije je da se ne dosađuju, a ako ste u društvu vodolije, ni vama, gde god da se nalazite neće biti dosadno.

Ribe

Ribe, iako previše sentimentalne, lako se  prilagođavaju situaciji. Žele svima da ugode pa će čekati da neko iz društva prvi predloži kuda za doček, a one će se baviti realizacijom. Najbitnije im je samo da sve vrvi od dobre muzike, jer vole da se provesele, a poseban fokus im je na izgledu. Ribe ćete prepoznati po tome što izgledaju prefinjeno, a ispade bilo kakave vrste, teško da će sebi dozvoliti.

 

 

Komentari (0)
Loading