Numerolozi kažu da ima POSEBNU simboliku: Početak godine nosi DVE JEDINICE i TRI DVOJKE u nizu, ako uradite ovo ŽELJA će se ispuniti

Vesti 01.01.2022 12:36 0

Numerolozi prvi januar 2022. opisuju kao poseban dan i to zbog kombinaciji dve jedinice i tri dvojke u nizu

Numerolozi kažu da ima POSEBNU simboliku: Početak godine nosi DVE JEDINICE i TRI DVOJKE u nizu, ako uradite ovo ŽELJA će se ispuniti

Shutterstock

Kako kažu stručnjaci za numerologiju, datum je savršen za magične promene upravo zbog ovakvog niza brojeva, a danas smo pojačano intuitivni pa lako možemo da pronađemo rešenja za probleme koje u 2021. nismo uspeli da rešimo.

 

Numerolozi savetuju da se danas uradi sledećih osam stvari koje mogu da donesu sreću za celu godinu. A te stvari su:

  • Nemojte da ceo dan provedete u pasivnom stanju, već započnite godinu sa aktivnostima koje vas vode do ostvarenja vaših snova. Na primer, ukoliko je vaša novogodišnja odluka da steknete zdrave navike, napravite jelovnik za narednih nedelju dana, skuvajte sebi neko zdravo jelo, istražujte recepte, vežbajte i šetajte u prirodi.
  • Počnite da širite energiju ljubavi. Čestitajte Novu godinu svim dragim ljudima i razgovarajte sa njima o njihovim novogodišnjim odlukama. Izbegavajte negativne teme pa se tokom razgovora fokusirajte samo na lepe stvari.
  • Usvojite tokom ovog dana barem jednu zdravu naviku koja će vam pomoći da dođete do određenog cilja. Na primer, izbegavajte slatkiše ili oprostite osobi koja vas je povredila. U ovom danu je važno da počnete nešto dobro.
  • Odustanite od jedne loše navike. Motivišite sebe već na samom početku godine da odbacite sve ono što vam nanosi više štete nego koristi.
  • Ne zaboravite da zapišete svoje misli i želje u dnevnik ili da počnite da vodite dnevnik zahvalnosti u kojem ćete svakodnevno zapisivati stvari na kojima ste zahvalni.
  • Počnite sa planiranjem budžeta. Razmislite kojih troškova se oslobađate, kako možete da uštedite i uvećate prihode. Napravite detaljnu finansijsku strategiju za 2022.
  • Počnite da se bavite starim, zaboravljenim ili nekim novim hobijem. Proširite svoja interesovanja.
  • Manje društvenih mreža, a više knjiga. Napravite spisak knjiga koje želite da pročitate u 2022. godini.
Komentari (0)
Loading