Kako se HOROSKOPSKI Znakovi ponašaju nakon RASKIDA: Ko moli za OPROŠTAJ, a ko odmah traži novog PARTNERA

Vesti 24.12.2021 15:56 0

Zvezde nam poručuju da svaki horoskopski znak drugačije reaguje na prekid veze

Kako se  HOROSKOPSKI Znakovi ponašaju nakon RASKIDA: Ko moli za OPROŠTAJ, a ko odmah traži novog PARTNERA

Printscreen/Youtube

Evo kako se žene, na osnovu zodijaka i položaja planeta ponašaju nakon raskida

Ovan

Obično je ona ta koja raskida, ali kako sve radi iznenadno i ima kratak fitilj, ostavlja mogućnost pomirenja. Jako loše reaguje kada nju ostave, pa nije isključeno da će moliti za oproštaj. Ako dođe do pomirenja, neće zaboraviti da su bile ostavljene i čekaće idealnu priliku da okončaju vezu.

Bik

Blokira poruke bivšeg partnera, okuplja društvo, trči u kafanu i čašćava muziku. Daje sve od sebe da zaboravi bivšegljubav, ali ako posle nekog vremena poželi da se opet vrati toj osobi, bez problema će pozvati. Biku je bitno da je srećan i zadovoljan i stabilan.

Blizanci

Prvo nađu novog partnera, pa tek onda raskidaju vezu. U principu uvek imaju rezervu. Ako su oni ostavljeni, odmah će se nakačiti na društvene mreže za upoznavanje, a njihov život će ubrzo postati zabavan. pa će svaki dan izlaziti sa novom osobom na sastanak, dok ne pronađu idealnog.

Rak

Njima jako teško pada svaki raskid. U stanju su i da dugo ostanu u lošoj vezi i sve podređuju partneru. Ono što im dodatno teško pada je i što su postali najbolji prijatelji sa porodicom bivšeg partnera. Patiće dugo u sebi, a moguće je i da će insistirati da ostanu u prijateljskim odnosima.

Lav

Kod lavica je sve teatralno i dramatično. Pre nego što raskinu dugo će se žaliti bliskim prijateljima. Raskidaju kada se partner tome najmanje nada, pakuju stvari i ne pomišljaju da se vrate.

Devica

Ove žene lako raskidaju, ali pate u tišini. Nastavljaju dalje, ali se ne libe da okrenu sve prijatelje protiv bivšeg, ako je napravio nešto gadno. U suprotnom, ostaće sa bivšim partnerom u dobrim, korektnim odnosima.

Vaga

Kaže da je gotovo, ali onda shvati da to ipak ne želi. Ne kad moli za pomirenje, a nekad se ponaša kao da joj dragi nikad nije bio bitan. Kao i uvek jako su neodlučne, ali na kraju će izabrati ponos i nastaviti život.

Škorpija

Prvo buši gume na automobilu, a onda počinje tajno da vreba iz ćoška i uhodi bivšeg. Ne podnosi ako neko raskine sa njom, u stanju je da pozove mnogo puta, da pošalje million poruka, da bi shvatila zašto se to desilo. Čak i ako nije bila dovoljno zaljubljena, a drugi joj ne okupiraju pažnju, nalaziće način da se naže u društvu bivšeg i stavi mu do znanja šta je propustio.

Strelac

Ona je i za odnos bez obaveza, pa će predložiti otvorenu vezu. Ako partner ne pristane, ona će se lako snaći. Provodiće vreme u društvu prijatelja, šminkaće se, konačno će uplatiti teretanu.

Jarac

Prihvata šestomesečni posao na nekom udaljenom ostrvu kako bi bio što dalje od bivšeg.

Vodolija

"Volela bih da ostanemo prijatelji…" njihova je rečenica. Njima je to potpuno normalno. Čak i kada nađu novog partnera tu su za bivšeg kao prijateljska podrška, osim u slučajevima kada im bivši nanese veliku nepravdu.

Ribe

Krivi bivšeg  i sve će uraditi da se on loše oseća zbog svega što se dogodilo. Suprotno,  na ulici će se ponašati  kao da ga nikad nisu upoznale

 

.

Komentari (0)
Loading