Dnevni horoskop za NEDELJU 26. decembar: Bikovi danas imaju veliku PODRŠKU, dok će Lavovima biti veoma KOMPLIKOVAN dan

Vesti 26.12.2021 08:49 0

Proverite kako su vam zvezde danas naklonjene

Dnevni horoskop za NEDELJU 26. decembar: Bikovi danas imaju veliku PODRŠKU, dok će Lavovima biti veoma KOMPLIKOVAN dan

Shutterstock

Ovan 

Tokom današnjeg dana imaćete nekoliko razgovora sa ljudima iz okruženja. Budite spremni na saradnju sa osobom u znaku Ovna u vezi posla, posao koji počinje tokom sledeće nedelje. Glavobolje. 

Bik 

Danas je veoma bitno biti u skladu sa sobom. Pokušajte da budete podrška partneru i porodici jer vaša podrška im je jako bitna. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva. 

Blizanci 

Nedelja je dan da se odmarate i da budete sebi najbitniji. Pokušajte da se okrenete sebi i svojim potrebama jer naredni period je veoma nestabilan i naporan što se tiče posla. Mogući problemi sa kičmom. 

Rak 

Porodični problemi su vas opteretili ovih dana i bilo bi najbolje da se posvetite sebi i da mentalno se opustite. Poslovna situacija će biti veoma aktivna tokom ove nedelje i imaćete nekoliko razgovora koji su jako bitni. 

Lav 

Tvrdoglavo ćete braniti svoje stavove i svoje mišljenje u krugu porodice. Osoba u znaku Ovna vam stvara opterećenje što se tiče posla i imaćete neki vid problematicne komunikacije. Budite mudri i strpljivi. Sve će doći na svoje. 

Devica

Nedelja je divan dan da se vidite sa partnerom i sa prijateljima. Opustite se u svemu jer od ponedeljka imate veoma jak poslovni period. Novčana situacija je veoma stabilna i to vas veoma raduje. Mogući problemi sa zubima. 

Vaga 

Danas ste veoma nervozni i napeti zbog privatnih razloga i to može da utiče na vaš odnos prema drugima, posebno vaš odnos sa partnerom. Pokušajte da budete što bolji prema sebi to vam je način da budete u skladu sa sobom. 

Škorpija 

Tokom današnjeg dana imaćete nekoliko prilika da se pokrenete sa mrtve tačke. Već neko vreme ste neraspoloženi zbog dešavanja u krugu porodice. Partnerski odnos je veoma nestabilan zbog vašeg neraspoloženja. 

Strelac 

Vašu slobodu i nezavisnost niko ne može da vam oduzme i da utice na vas. Budite spremni na saradnju sa osobom u znaku Ovna u vezi posla iz inostranstva. Ta osoba želi da dominira samo što nema kapacitet. 

Jarac 

Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Ribe koja može da vam poslovno pomogne. Do kraja dana mogući su sukobi sa partnerom zbog problema od ranije koji su bili aktuelni. 

Vodolija 

Nedelja je dan kada se treba odmorati i potrudite se da to sebi priuštite. Već dugo vremena se poslovno preopterećujete i baš vam je potreban odmor. Ljubavna situacija je stabilna i to vas čini srećnim. 

Riba 

Danas ćete biti veoma lenji i okrenuti odmaranju. U svemu tome može da vam smeta osoba u znaku Ovna koja će vas zvati i opteretiti svojim poslovnim planovima i problemima. Obratite pažnju na ishranu jer su mogući stomačni problemi. 

Komentari (0)
Loading