Dnevni horoskop za PONEDELJAK 27. decembar: Blizance očekuje poslovni uspeh, Ribe obratite pažnju na zdravlje, da praznike ne provedete kod KUĆE!

Vesti 27.12.2021 08:25 0

Evo šta su vam zvezde pripremile danas

Dnevni horoskop za PONEDELJAK 27. decembar: Blizance očekuje poslovni uspeh, Ribe obratite pažnju na zdravlje, da praznike ne provedete kod KUĆE!

unsplash.com

Ovan 

Danas stvari idu onako kako planirate, posebno kada je u pitanju poslovna situacija. Do kraja dana budite smireni jer su mogući manje sukobi u krugu porodice koji mogu da utiču i na vas. Zdravstveno stanje je stabilno. 

Bik 

Ovaj jedan je veoma uzbudljiv jer ćete imati nekoliko sastanaka u vezi novih poslovnih planova za januar. Ljubavna situacija se popravlja pa zbog toga ste mirniji sa sobom. Mogući problemi sa stomakom. 

Blizanci

Do kraja nedelje imaćete jako lepe vesti u vezi poslovne situacije i osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna podrška u narednom periodu. Moguće problemi u komunikaciji sa partnerom ali je moguće da se to rešite do kraja dana. 

Rak 

Mesec aktivira vašeg polje finansija pa ćete mnogo o tome razmišljati tokom dana. Osoba u znaku Ovna može vam biti veoma velika poslovna podrška a posebno u vezi zarade. Se tiče ljubavi budite maksimalno iskreni. 

Lav 

Za današnji dan najvažnije da budete otvoreni i da znate šta tačno želite i vi i vaš partner. Potrebno je da rešite problem iz prošlosti jer bez toga ne možete ići dalje. Na poslovnom planu najvažnije je da se oslonite na druge. Vaše mišljenje je svakako najvažnije što se tiče porodičnih odnosa. 

Devica 

Nemojte odustati od vaših planova i vaših želja. Partner pokušava da vas ubedi u suprotno što vam stvara dodatnu nervozu. Do kraja dana obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom. Odmarajte više u narednih nekoliko dana. 

Vaga 

Ovo je idealan dan da se posvetite sebi i svojim prijateljima. Mlađa osoba u znaku Device vam stvara veliku frustraciju na planu posla zato što se meša u vaš posao. Budite mudri i nađite način da tu osobu eliminišete iz vašeg poslovnog okruženja. 

Škorpija 

Do kraja dana moguće su povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla koji ste već obavljali. Sada bi trebalo da stigne nova poslovna ponuda što bi vas učinilo jako srećnim. Ljubavna situacija se popravlja zahvaljujući partnerovom trudu i komunikaciji koja je mnogo bolja u ovom periodu. 

Strelac 

Mars aktivira vaše emocije pa se suočavate sa problemima u komunikaciji u krugu porodici. Obratite pažnju na reči koje izgovarate jer u suprotnom možete povrediti verbalno najdraže osobe. Partnerski odnos je veoma nestabilan. 

Jarac 

Tokom današnjeg dana najviše bićete fokusirani na poslovnu situaciju posebno sa osobom u znaku Lava. Do kraja nedelje očekujte povoljne vesti u vezi poslovnog putovanja koji se događa narednih desetak dana. 

Vodolija 

Ovo je idealan dan da se posvetite aktivnostima koje ste negde ostavili po strani. Budite spremni je na kompromis iako nećete rado učiniti to. Partner vam je velika podrška posebno kada je u pitanju odnos sa vašom porodicom. 

Ribe 

Ovo je idealan period kada treba da se posvetite sebi i stvarima iz prošlosti, posebno kada su u pitanju vaše emocije. Do kraja dana obratite pažnju na moguće probleme sa sinusima. Takođe povedite računa o imunitetu u narednom periodu. 
 

Komentari (0)
Loading