Dnevni horoskop za UTORAK, 28. decembar: VAGE, zdravstveni problemi su NEMINOVNI, RAKOVI, izbegavajte kontakte sa ljudima iz prošlosti

Vesti 28.12.2021 08:00 0

Zvezde danas neće biti baš svima naklonjene

Dnevni horoskop za UTORAK, 28. decembar: VAGE, zdravstveni problemi su NEMINOVNI, RAKOVI, izbegavajte kontakte sa ljudima iz prošlosti

Pexels

 

Ovan 

Početak nedelje je pod uticajem lepih vesti u vezi poslovnog sastanka. Do kraja dana obratite pažnju na komunikaciju sa partnerom jer je partneru potrebna vaša podrška. Odmarajte se više i obratite pažnju na ishranu. 


Bik
Današnja situacija na poslu je veoma komplikovana pa vam se savetuje da se posvetite više saradnji sa drugim ljudima. Obratite pažnju na osobu u znaku Ovna, može biti veoma kvalitetna komunikacija. U krugu porodice lepe vesti. Zdravlje odlično.


Blizanci
Ovaj ponedjeljak za vas je veoma poseban jer ćete doneti jednu važnu ulogu u vezi emocija i ljubavi. Do kraja dana posvetite se više svom zdravlju, jer su mogući problemi sa pritiskom i glavoboljom. 


Rak
Situacija u kući je veoma nestabilna naročito zbog sukoba. Potrudite se da budete ona strana koja smiruje sukobe. Ljubavni život vam je pomalo dosadan pa je moguće da kontaktirate osobu iz prošlosti. Zdravlje je dobro. 


Lav 
Mesec aktivira vaše polje karijere i razmišljati intenzivno u novim poslovnim poduhvatima. Do kraja dana posvetite se sebi i svojim željama. Problemi sa disajnim organima. 


Devica 

Vaše stanje je veoma nestabilno posebno kada je u pitanju odnos sa partnerom. U narednih nekoliko dana vas očekuje stabilizacija na poslovnoj strani. Mogući problemi sa glavoboljom. 


Vaga 
Danas je veoma bitna tema posao, pa ćete o tome intenzivno razmišljati. Stiže vam pozitivan glas iz inostranstva u vezi partnerskog odnosa. Osoba u znaku Jarca šalje vam zanimljivu poruku u vezi novca. Problemi sa kolenima. 


Škorpija 
U narednih nekoliko dana očekuje vas velika snaga da isterate nešto do kraja. A tokom današnjeg dana imaćete intenzivne razgovore u vezi toga, posebno sa poslovnim saradnicima. Ljubavna situacija je stabilna. Zdravlje je odlično. 


Strelac 
Početak dana je veoma nervozan jer vas očekuju razgovori koji nisu nimalo prijatni. To se odnosi na poslovnu situaciju i na ljude sa kojima ste već sarađivali. Obratite pažnju na ishranu i na imunitet.


Jarac

Vaša snaga se nalazi u vašoj ambiciji. U drugom delu dana imaćete zanimljive sastanke sa ljudima sa kojima poslovno sarađujete. Budite obazrivi oko potpisivanja ugovora. Zdravlje je standardno. 


Vodolija 
Danas ćete biti pod uticajem drugih ljudi. Budite strpljivi i dopustite da i drugi kažu svoje mišljenje. Situacija u ljubavi je stabilna. Partner vam pruža maksimalnu podršku. Mogući problemi sa pritiskom. 


Riba 
Imaćete razgovor sa osobom u znaku Ovna. Moguće je da promenite neku svoju odluku u vezi posla. Odnos u kući je veoma napet čuvajte se rasprava i svađa. Odmarajte više.
 

Komentari (0)
Loading