Ruski astrolog Pavel Globa dao NAJPRECIZNIJU prognozu: Ova TRI horoskopska znaka imaće NAJBAKSUZNIJU GODINU!

Najžena Vesti 04.01.2022 17:15 0

Ruski astrolog Pavel Globa dao je prognozu za 2022. godinu i nagovestio da će pojedini znaci zodijaka nailaziti na prepreke, ali će to biti u sklopu učenja novih životnih lekcija

Ruski astrolog Pavel Globa dao NAJPRECIZNIJU prognozu: Ova TRI horoskopska znaka imaće NAJBAKSUZNIJU GODINU!

Printscreen/Youtube

Ako je verovati prognozi čuvenog ruskog astrologa Pavela Globa ova tri horoskupska znaka će imati lošiju godinu nego drugi znaci.

To su Strelac, Jarac i Rak.

Njegova prognoza kaže da će Rak tokom 2022. godine biti na testu, pa ćete poželeti da pobegnete od svih i svakoga. Najvažnije je da ostanete staloženi, jer je pred vama sudbinska godina koja će vam doneti preokrete. Kako biste izbegli ovaj turbulentan period, važno je da se bavite meditacijom. Kao posledica toga, bićete mentalno jači krajem 2022. godine nego što ste sada.

 

Strelčevi u 2022.godini moraju da vode računa o sebi, porodici i karijeri. Finansije neće biti stabilne, pa je važno da ne napravite neko pogrešno ulaganje. Naredna godina nije vreme kada treba da donosite važne životne odluke. Takve odluke ostavite za kasnije. Radite ono što vam prija. Porodični odnosi će biti klimavi.

Jarčevima predstojeća godina neće biti najbolja. Finansije će biti nestabilne, pa treba da vodite računa o ulaganjima. Ukoliko donesete pogrešnu odluku, preti vam opasnost da ostanete bez veće količine novca. Vodite računa o okolnostima oko vas, jer ćete prepoznati kakva je vaša sudbina, savetuje pomenuti ruski astrolog.

Komentari (0)
Loading