Draža im je TUĐA patnja, nego SOPSTVENA sreća: Oni su NAJOKRUTNIJI znakovi horoskopa, ne znaju za EMPATIJU

Lana Vidović Vesti 05.09.2022 11:30 3

U modernom svetu, sve je više ludi koji iz nas crpe energiju i "hrane" dušu činjenicom da drugima ne ide najbolje. Astrolozi kažu, da se ovakvi ljudi, "energetski vampiri", najčešće rađaju u ovim horoskopskim znakovima

Draža im je TUĐA patnja, nego SOPSTVENA sreća: Oni su NAJOKRUTNIJI znakovi horoskopa, ne znaju za EMPATIJU

Pexels

 

Strelac

Na prvi pogled izgledaju ljubazno, ali to je samo njihova maska. Strelac nikad neće propustiti priliku da izvuče ono što mu treba od neke osobe. Vešti su manipulatori i koriste ljude kako bi stigli do zacrtanih ciljeva.

On će vam postati najbolji prijatelj, zatim će od vas uzeti ono što mu treba, a onda će vam okrenuti leđa i više vam se neće javiti.

Jarac

U ovom znaku rađaju se ljudi koji svima zavide na uspehu. Oni vole da šire priče o drugim ljudima i uživaju u tuđoj patnji.

U krvi im je da ponižavaju druge osobe i često misle da su u pravu i da nemaju nijednu manu. Kada vam je loše u životu, Jarac će se uvek naći u blizini da vam dolije so na ranu. 

Blizanci

Blizanci često nesvesno ispadnu loši. Oni zahtevaju od drugih pažnju, ali kada se neko njima blizak nađe u nevolji, ne umeju da budu podrška. Oni nisu toliko zavidni, koliko ne umeju da budu uteha i rame za plakanje. Oni jednostavno ne znaju šta su odgovornost i obaveze. Povrediće vas, a onda će se ponašati kao da se ništa nije dogodilo.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (3)
Loading
Alexandra
01.05.2022 22:44

Ovde neko ne zna astrologiju - ako je Strelac okrutan sta je onda Skorpija?!

Strelac
01.05.2022 22:54

Kakva neverovatna glupost@!!!

Dupli strelac
03.06.2022 19:52

Da li ovaj sto pise,ima nekog ex u znaku strelca,pa se jadan obrusio na taj znak😂Cuj,strelac,zavidan i koristi ljude?! E,svasta covek procita...