Dnevni horoskop ZA 20. AVGUST: OVAN pred odlukom života, lepa ljubavna priča čeka RAKA, a ŠKORPIJAMA je ugroženo zdravlje

Naj žena Vesti 20.08.2021 08:10 0

Naš astrolog, Nena Janković, otkriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni horoskop ZA 20. AVGUST: OVAN pred odlukom života, lepa ljubavna priča čeka RAKA, a ŠKORPIJAMA je ugroženo zdravlje

Shutterstock

Ovan 

Današnji dan je veoma bitan jer ćete imati puno obaveza oko posla i sastanaka. Budite mudri kada budete pregovarali u vezi buduće poslovne saradnje. Ne prija vam energija jednog Lava. Čuvajte se emotivno. Problemi sa glavoboljom. 

Bik 

Vaša reč je posebno bitna u poslovnom svetu. Budite spremni da ćete do kraja dana biti non-stop uključeni u porodične teme. Nemojte ulaziti u rasprave i svadje. Ljubav je danas na ispitu. Niste sigurni u svoja osećanja. Zdravlje je odlično. 

Blizanci 

Komunikacija je danas veoma naglašena. Čuvajte se emotivno i budite dosledni sebi i svojim odlukama. Niko nije vredan vas i bitno je sačuvati svoj mir. Posao je stabilan i podrška saradnika je veoma važna. Zdravlje je stabilno. 

Rak 

Emotivno ste ispunjeni i imate posetu dragih ljudi. Posao ćete odložiti zbog želje da uživate. Neko će vas iritirati na poslu u znaku Lava. Budite svoji i jaki. Problemi sa kičmom. 

Lav 

Ovo je dan za odluke. Posao je danas veoma izražen i bitno je odraditi sve do kraja. Stiže vam lepa vest iz inostranstva u vezi novca. Porodica vam je podrška. To vam je jako važno. Zdravstveno ste veoma iscrpljeni.

Devica

Vaša energija je veoma nestabilna,  danas odmarajte koliko možete. Do kraja dana pozitivne vesti iz inostranstva u vezi nekih finansijskih ulaganja. Razmislite o ponudi o osobe rođene u znaku Ovna.. Ljubavna situacija je komplikovana. 

Vaga 

Kada su u pitanju odnosi unutar porodice danas imate velike zadatak. Bićete okrenuti svima, a najmanje sebi. Posao vas iscrpljuje i jako je važno na koji način komunicirate. Partner vam nije danas podrška. Jako vas nervira. 

Škorpija

Do kraja dana je jako važno način na koji komunicirate sa partnerom. Energetski ste veoma slabi i ovo je važan datum u vašem životu što se tiče poslovne strane. Finansijski ste stabilni i to vas raduje. Pritisak vam je problem. 

Strelac 

Budite realni i okrenite se svakodnevnom životu. Danas je jako važan dan za susret sa prijateljima i maksimalno se opustite. Na poslovnoj strani imate nove vesti. Moguć put do kraja nedelje. Pozitivno ste raspoloženi. 

Jarac 

Na poslovnoj strani vas čekaju bitni razgovori posebno sa osobom u znaku Lava. Vaša nervoza je veoma jaka i utiče na zdravlje. Budite svesni da ništa ne zavisi od vas. Ovo je bitan dan za vašeg partnera i budite mu prava podrška.

Vodolija 

Porodica iz koje potičete stvara vam danas dodatni pritisak u vezi novca i zarade. Na poslovnoj strani veoma veliki pritisci pa ćete biti veoma uznemireni. Zdravlje vam je bitno pa povedite računa o moguće problemima sa kičmom. 

Riba 

Ovo je dan za dobre pregovore što se tiče posla ako imate privatnu firmu danas je jako dobro započeti novi plan za inostranstvom. Mogući poslovi sa sudom ili advokatom. Partner je veoma neraspoložen. Do kraja nedelje stižu vam gosti iz inostranstva. 

Komentari (0)
Loading