Dnevni HOROSKOP za PETAK, 7. JANUAR: Ovaj VELIKI praznik će doneti SREĆU Škorpijama, a Ribe danas prate veliki SUKOBI

Vesti 07.01.2022 08:59 0

Današnji veliki praznik će mnogima doneti dosta blagodati

Dnevni HOROSKOP za PETAK, 7. JANUAR: Ovaj VELIKI praznik će doneti SREĆU Škorpijama, a Ribe danas prate veliki SUKOBI

Pexels

Ovan 

Danas ste veoma nervozni i napeti zbog privatnih razloga. To se odražava na zdravlje i na posao. Potrudite se da sebe iznutra umirite i sačuvate. 

Bik 

Napetost dolazi zbog uticaja Venere na vaše polje ljubavi i veoma se loše osećate. Tvrdoglavo branite svoje stavove. Do kraja dana mogući problemi sa zdravljem. Redovno uzimajte terapiju. 

Blizanci

Ovo je idealan period da se posvetite svima oko sebe jer odavno niste se okrenuli drugima. Ovo se posebno odnosi na ljubavnu stranu. Partner se oseća veoma loše. Zdravstveno stanje je stabilno. 

Rak 

Pod uticajem ste drugih posebno kada je u pitanju ljubav. Čuvajte svoj mir i svoje emocije. Poslovna strana je veoma komplikovana. Problemi sa kičmom. 

Lav 

Do kraja dana mogući poziv od osobe u znaku Ovna. Bićete veoma zadovoljni tim razgovom. Obratite pažnju na ishranu zbog problema sa stomakom. 

Devica 

Posebno vas raduje što je petak jer je cela nedelja bila pod uticajem velike poslovne guzve. Zdravstveno stanje je pod uticajem problema sa pritiskom. 

Vaga 

Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Jarca. Neće vam biti baš prijatan razgovor ali na vama je da rešite šta ćete dalje u vezi posla. Nervna napetost. 

Škorpija

Ovo je idealan period da se okrenete novim planovima posebno u vezi posla. Osoba u znaku Jarca je veoma bitna podrška u vezi porodičnih odnosa. Poslušajte njen savet. 

Strelac 

Vaš osecaj za slobodu i želja da ste nezavisni u svom razmišljanju danas su veoma izraženi. Ljubavna situacija je veoma napeta jer mora da se izjasnite. Zdravlje je stabilno. 

Jarac 

Danas ste pod uticajem retrogradne Venere i to vam daje mogućnost da sagledate kroz uticaj prošlosti. Stizu vam povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla. 

Vodolija 

Ovih dana ste pod uticajem planeta u vašem znaku i to vas čini veoma napetim i nervoznim. Pokušajte da se umirite i da se koncentrišete na posao jer vam je to važno. 

Riba 

Tokom danas aktivirano vam je polje partnerskog odnosa i to govori o tome da ste veoma emotivni i ranjeni. Pokušajte da ne ulazite u rasprave posebno sa ljudima koji su vam dragi. 

Komentari (0)
Loading