Dnevni horoskop za 10. januar: Izbegavajte BIKOVE, danas će biti promenljivog raspoloženja, dok će VAGE imate savršenu komunikaciju sa svima

Vesti 10.01.2022 08:59 0

Evo šta vam danas poručuju zvezde

Dnevni horoskop za 10. januar: Izbegavajte BIKOVE, danas će biti promenljivog raspoloženja, dok će VAGE imate savršenu komunikaciju sa svima

Shutterstock

 

Ovan 

Današnji dan je veoma zanimljiv jer vam stižu jako dobre vesti u vezi poslovne saradnje sa osobom u znaku Jarca. Čuvajte se naglih odluka posebno kada je u pitanju ljubav. Danas ste veoma nervozni zbog uticaja Marsa.  Zdravlje je odlično. 

Bik 

Tokom dana nekoliko puta menjaćete svoje raspoloženje zbog privatnih problema. Vaš odnos sa sobom mora da se popravi. Danas je dobar dan za novčane transakcije. Obratite pažnju na ishranu i mogucnost prehlade. 

Blizanci

Vaša moć komunikacije vam nije od pomoći. Imaćete potencijalni sukob u krugu porodice. Ljubavna situacija je jako napeta. Osećate se jako usamljeno. Partner ne želi da se više raspravlja sa vama. 

Rak 

Mesec aktivira vaše polje novca i komunikacije. Jako je važno do kraja dana da završite jedan bitan razgovor sa osobom u znaku Device. Zdravloje je jako dobro, jer se brinete o sebi. 

Lav 

Merkur pojačava vašu nervozu posebno u odnosima sa partnerom. Tokom dana prijatne vesti od osobe u znaku vodolije u vezi novca. Nervna napetost koja vas može samo blokirati. Pokusajte da se okrenete sebi. 

Devica 

Ovo je savršen dan za poslovnu saradnju sa osobom u znaku Jarca. Budite ponosni na sebi na ono što ste uradili za porodicu unazad nekoliko dana. Zdravstveno ste veoma stabilno. 

Vaga 

Tokom dana imaćete jako dobru komunikaciju sa ljudima oko vas. Ono što nosite u sebi prenosite na druge, ovo se odnosi na partnerski odnos. To je veoma dobra energija  Problemi sa stomakom.

Škorpija

Vasa snaga leži u transformaciji. Danas menjate odnos prema sebi ali i prema drugima. Moguće da ćete biti napeti zbog sukoba od pre nekoliko dana koji ste imali na poslu sa maldjom koleginicom. 

Strelac 

Čuvajte se tuđih kritika koje vas mogu emotivno pogoditi. Do kraja dana veoma komplikovana situacija u krugu porodice. Stariji član porodice zeli da vas optereti svojim problemima.  Mogući problemi sa stomakom. 

Jarac 

Današnji dan iskoristite da se pozabavite porodicom i potomstvom. Ljubavni odnos je veoma komplikovan jer vam partner zamera ljubomoru. Glavobolja. 

Vodolija 

Današnji dan je posvećen poslu i tu ćete imati jako puno aktivnosti. Čuvajte se tuđih odluka koje mogu da utiču na vas. Obratite pažnju na ishranu mogući problemi sa organima za varenje. 

Ribe 

Kada je u pitanju ljubavni odnos danas imate veliku odluku. Na vama je da odlučite u kom pravcu će se odvijati stvari što se tiče ljubavnog odnosa. Moguća nesanica.

Komentari (0)
Loading