Ovo je put do PUNOG NOVČANIKA: Evo kako će svaki HOROSKOPSKI znak da zaradi mnogo više novca u 2022. godini!

Najžena Vesti 12.01.2022 11:01 0

Astrolozi su otkrili najbolje načine za svaki horoskopski znak da iskoristi svoje finansije u 2022. godini i pojedini od njih će zablistati na polju finansija

Ovo je put do PUNOG NOVČANIKA: Evo kako će svaki HOROSKOPSKI znak da zaradi mnogo više novca u 2022. godini!

Shutterstock

Kako astrolozi najavljuju 2022. godina će biti puna prilika - ali neće svi napredovati. Bitni su ključni datumi za svaki znak i na njih treba obratiti pažnju - bilo da to znači uskakanje u nove finansijske poduhvate ili potpuno izbegavanje donošenja bilo kakvih drastičnih odluka.

Ovan

Za znak Ovna, može biti primamljivo da krene punom parom, preporučuje se da ne žurite sa velikim odlukama. Tokom godine osećate taj osećaj disonance. Vi ste čovek koji brzo razmišlja, i obično ste daleko ispred krivine, uvek skačete napred na svoj neustrašiv način. Napuštate poslove za koje ste smatrate da nisu ispravni, unovčavate investicije za koje smatrate da su greške, i bez problema biste se preselili u drugu zemlju.

Da li si uvek u pravu? Koga je briga! Ali ove godine je drugačije – Ovnu sve ide sporo, tako da ne treba da skačete između investicija i poslovanja. držite se sigurnih investicija i poslova. Jun je malo lakši, jul je malo bogatiji, ali sve u svemu stabilno.

Bik

Bikovi su generalno pažljivi sa svojim finansijskim nastojanjima i spremni su da ubiru dobrobiti sa na početku godine. Očekuje ih niz srećnih okolnosti. Bikovi su mudri i organizovani kada su u pitanju lične finansije – dobro zarađuju i dobro štede. Januar i februar srećni za vas kada je u pitanju vaša ekonomska strategija – vaše pažljivo kockanje se isplaćuje, a vaši ćutljivi partneri okreću brojke u vašu korist.

Prve tri nedelje juna su ključne za lične pobede, pa sastavite svoj petogodišnji plan i donosite sveobuhvatne odluke za celu svoju porodicu. Lokacija, obrazovanje, članstvo i investicije – dugoročne strategije će vam koristiti u godinama koje dolaze. Krajem godine, posle 11. decembra, stiže ponuda koju ne možete odbiti…

Blizanci

U međuvremenu, Blizanci bi trebalo da iskoriste svoj urođeni šarm i da na taj način prigrabe za sebe novo radno mesto ili novi projekat. Slobodno se što više krećite među ljudima i šarmirajte svojim idejama. Najteži su trenuci Merkura u retrogradnom stanju, kada se čini da Merkur ide unazad na nebu.Ovo su ionako teški dani, jer tada se sve metode komunikacije zamrzavaju – mejlovi nestaju, ugovori se brišu bez upozorenja, a društvene mreže jednostavno propadaju. Ali za tebe je mnogo gore. Pošto je Merkur vaša vladajuća planeta, a vi ste komunikativan znak, dobijate duplu dozu neprijatnosti.

Od 15. januara do 4. februara, od 11. maja do 4. juna i od 8. septembra do 3. oktobra, plus poslednja dva dana 2022. godine, dani su za potpuno izbegavanje interneta. Ne kupujte, ne prodajte i ne potpisujte ništa.

Rak

Pod vladavinom Meseca koji se brzo kreće, Rakovi često mogu otkriti da se stvari menjaju za njih iznenađujućim tempom. Preporučuje se da iskoristite energiju mladog meseca i započnete nešto novo - bilo da se prijavljujete za posao ili započinjete posao od kuće. Ali u vreme punog meseca, vreme je da se naprave veće odluke, poput one koja se tiče ulaganja ili kupovine kuće.

Konkretno, mlad Mesec u Raku 28. juna će vas podstaći da započnete novi poduhvat, povezan sa vašim prirodnim veštinama, poput kuvanja ili nekretnina. Ali prvo, pun Mesec je u Raku je 17. januara, pa budite spremni sa svojom listom želja i izgovorite ih pored prozora. Mogu biti velike ili male želje – i biti konkretni. Koliko želite da zaradite ove godine? Kojim prilikama se nadate? Slobodno recite želju i ona će vam se ove godine ostvariti.

Lav

Za znak Lava važi da je hrabri vatreni znak i nije vam strano da rizikujete, što se ponekad isplati, a ponekad ne. Niste ljubitelj gubitaka, ali sve dok ih možete savladati, bićete ponosni na svoje finansijske pobede. Poštovanje drugih i osećaj da ste nešto dobro uradili su vam mnogo važniji od brojeva u banci.

Letnje sunce vas raspaljuje, a kada vam je toplo i kada vam se približi rođendan, vaša neustrašiva usredsređenost se dokazuje. Pridružite se prijatelju u novom poslu ili pogledajte neke neobične investicije u šoubiznisu i modi tokom sezone Lava – između 22. jula i 23. avgusta.

Devica

Logične Device možda već imaju pripremljen plan kada je u pitanju maksimiziranje njihovih finansija, a ova godina je savršena za veru u bolje dane. Potrebna vam je pametna, pronicljiva strategija da biste živeli svoj život, a ne ustajete ujutru bez plana i utvrđene rutine. Dakle, već imate svoje ciljeve za 2022. godinu i odredili ste prave datume da napravite svoje poteze, na osnovu proračuna koji samo vi znate.

Samo da dodam vašim već pripremljenim idejama, dozvolite mi da pomenem da će vaša vladajuća planeta, Merkur, biti u vašem znaku dva puta ove godine. Datumi kada se to desi – 5-26. avgust, a zatim ponovo 24. septembar – 11. oktobar, biće vam posebno srećni.

Vaga

U međuvremenu, Vaga će imati sjajan početak godine. Godina počinje sjajno za vas. Prvih 10 nedelja 2022. vidite svoju vladajuću planetu, nežnu Veneru, u znaku Jarca. To je fantastično za posao, zato investirajte, planirajte i pokrenite taj posao pre nego što se vetar promeni.

Tokom aprila dobićete porodicu koja traži finansijsku pomoć, zato budite veoma oprezni kome šta dajete. U bici srca protiv razumnih fiskalnih saveta, ići ćete za srcem svaki dan, to je vaš način – tako da vaša ulaganja pripadaju održivim kompanijama koje urezuju ljubaznost na svoje zastave. Od 10. decembra videćete povraćaj svojih investicija.

Škorpija

Upravljanje bogatstvom nije baš vaša vrhunska veština. Možete dobro zaraditi – vredni ste i šarmantni, tako da ćete uvek zarađivati, ali kada je u pitanju trošenje i ulaganje, radije biste to prepustili nekom drugom, bilo da je to partner, roditelj ili obučeni stručnjak, ali prihvatanje saveta nije sramotno, već je mudro.

Vaše planete izgledaju sjajno veći deo godine. Vaša vladajuća planeta, Pluton, nalazi se u finansijski dobrom Jarcu, tako da ako se odlučite za svoj osećaj, često ćete naći nove finansijske mogućnosti. Od 1. maja do 10. oktobra bićete zbunjeniji nego ikad, zato budite oprezniji tih meseci – čak i sigurna ulaganja će se ponašati na nepredvidiv način.

Strelac

Strelčevima se preporučuje da idu polako, barem prvih nekoliko meseci u godini. Ekspanzivni, velikodušni Jupiter je vaša vladajuća planeta, i zato često nemate problema da obezbedite dobro plaćene, zgodne i udobne prilike za zaradu. Međutim, tokom prva četiri meseca u godini, ova planeta je u sanjivim Ribama, što znači da vaša eksplozivna, vatrena, ljupka priroda nije stvarno zadužena za postupke.

Bolje bi bilo da strpljivo sačekate do 11. maja, kada vaša planeta pređe u strastvenog Ovna. To će biti trenutak da krenete napred sa nekim pametnim planovima saradnje i poslovnim partnerstvima za postizanje trenutnih dobitaka. Pažljivo u avgustu, septembru i oktobru, kada je vaša planeta retrogradna – stvari nisu onakve kakve izgledaju i možete biti prevareni. Vraća vam se sreća u poslednjih 10 dana 2022. Bićete zauzeti tih dana, ali označite ih u svom dnevniku da biste kupili povoljno.

Jarac

Jarčevi ne veruju preterano u sreću i uvek se oslanjaju na svoje sposobnosti. Skromni počeci, vršnjaci koji vas zezaju, pa čak ni nezdrave navike ne mogu da vas povuku dole. Vaš govor je čvrst, umete sami sebe da motivišete i marširate dalje u nove pobede. Ako već nećete da slušate datume ili predviđanja i da li će ova godina srećna ili nesrećna, slušajte o vrstama uspeha koje ćete imati, da bi vam pomogli da odlučite koje poteze ćete favorizovati.

Vaša fiskalna godina govori o nepredvidivom, nezamislivom i, usudićemo se da kažemo, nemogućem. Moraćete da budete uvek spremni, jer kada stigne e-poruka koja vam nudi uzbudljive mogućnosti, uverite se da ste dostupni i recite da. 2. i 3. januar lepo pokreću stvari, da bi 13. jula dostigli lep vrhunac.

Vodolija

2022. bi trebalo da bude srećna godina za ovaj vazdušni znak. Vaša tradicionalna vladajuća planeta, Saturn, provodi celu godinu u vašem znaku – tako da će 2022. biti srećna godina za vas. Osećaćete se kao kod kuće. Vaše prijave za posao će biti uspešne, zato budite neustrašivi u postavljanju novih uloga, a vaša igra na intervjuu će biti jaka. Tipični kvaliteti Vodolije, koji se često obaraju na tržištu rada – poput vaše ljubaznosti, vaših neobičnih načina i vaše povučene prirode – ispostaviće se kao prednosti.

Vaši srećni datumi su Mlad Mesec Vodolije 1. februara i Pun Mesec Vodolije 11. avgusta.

Ribe

Konačno, za sanjivi znak Ribe, stvari će ići gore-dole tokom cele godine. Međutim, u ovoj godini ćete imati sreće na pretek. I vaša tradicionalna vladajuća planeta, Jupiter, i vaša moderna vladajuća planeta, Neptun, su u vašem znaku, to znači da će vam veći deo godine stvari ići u prilog. Osećaćete se prihvaćeno kao ono što zaista jeste, vaše ideje na poslu (i van nje) će se čuti i poštovati, a bonusi i prilike će vam jednostavno stizati.

Ipak, nekoliko izazovnih datuma treba imati na umu – od 11. maja do 29. oktobra (dugo, znam!). Videćete kako mlađi ljudi napreduju pre vas, nemoguće investicije donose plodove – zato se ukrcajte na taj vagon i idite protiv svojih prirodnih poriva kako biste postigli uspeh.

Komentari (0)
Loading