NEDELJNI HOROSKOP DO 16. JANUARA: Poneka UPOZORENJA, lomovi u ljubavi, a evo koga očekuje FINANSIJSKI dobitak!

Najžena Vesti 12.01.2022 15:29 0

Proverite kako su vam zvezde naklonjene u narednih par dana

slavlje

Shutterstock

Ovan

Pred vama je faza koju maksimalno treba da iskoristite, kako bi ostvarili svoje ciljeve. Uz dovoljno

upornosti i dobar plan uspećete sve da ostvarite, kao i uvek. Vaše emocije su sada u fazi ekspanzije. Zadovoljni ste i blistate! Ipak, nemojte zanemariti svoje dosadašnje prijatelje zarad ljubavi, jer su oni uvek bili tu uz vas! Potrudite se naravno, da budete dovoljno aktivni, jer je za vaše zdravstveno stanje bavljenje sportom od ključnog značaja. Imate mnogo energije u sebi i prija vam da se krećete što više.

Bik

Sada je prilika da dogovorite posao, koji bi bio dugoročnijeg karaktera, a koji bi vam doneo ne samo uspeh na poslovnom polju, već i izvestan status. Ipak, nemojte previše trošiti, ostavite i za kasniji period. Možete da očekujete zanimljive ljubavne promene. Izlazite sa prijateljima, jer vas baš jedan takav izlazak može prijatno iznenaditi. Upoznajete zanimljivu osobu, koja će vas oduševiti svojom originalnošću. Tokom ovog perioda izbegavajte i preteran unos slatkiša kojima inače možete da budete skloni. Važno je da vodite dovoljno računa o svojim navikama.

Blizanci

U poslovno – partnerskim odnosima vam slede promene koje će biti takođe pozitivne. Pazite da vi sami ne budete skloni pravljenju nekih grešaka ili štete. Radite na stvaranju bolje koncentracije, mogu vam se desiti propustiti. Ako ste u vezi ili braku, tokom ove nedelje dolazi do pozitivnih promena u odnosu sa voljenom osobom. Pokazivaćete više emocija jedno prema drugome i na neki način ćete biti iskreniji. Potrudite se da se tokom ove nedelje ne forsirate u bilo kom smislu i budite spremni da se posvetite svojim potrebama.

Rak

Ako ipak rešite da se posvetite poslu i da uzmete stvari u svoje ruke, moguće je da ćete ostvariti pozitivne rezultate. Dosta toga zavisi od vas. Zato je važno da se potrudite da budete posvećeniji, odgovorniji prema poslu. Moguće je da okolnosti u kojima se nalazite vidite na sasvim drugačiji način i da vam je jako teško da po bilo kom pitanju nađete kompromis. Ovo je faza u kojoj nećete biti spremni na dogovor. Vi ćete u ovoj nedelji imati u sebi puno pozitivne energije i snage, pa će vam zato biti mnogo lakše da se sa zdravstvenim problemima izborite.

Lav

Izoštrite svoje instinkte, oslonite se na svoju intuiciju, na taj način ćete mnogo lakše doneti odluke, koje će biti ispravne. Budite istrajni u svemu! Imaćete sreće na polju ljubavi na neki način, nova osoba će vam probuditi sva najlepša osećanja. Bićete spremni za početak nove veze i za novu ljubav. Povedite računa ako imate bilo kakve srčane tegobe u ovom periodu, jer bi problemi sa visokim pritiskom mogli da vam se intenziviraju sada.

Devica

Ako se bavite nekim privatnim poslom sudbina će vam biti malo naklonjenija. U tom slučaju ćete imati mogućnost da ostvarite nešto bolje stanje i da dođete do manjeg olakšanja na poslu. Važno je da imate jasno zacrtane ciljeve. Potrudite se da verujete u sebe i u to da ćete naći svoju sreću. Pred vama je period u kojem ćete biti senzitivni i intuitivni. Boravite što više u prirodi, družeći se sa dragim ljudima. Važno je takođe i da izbegavate stresne okolnosti. Pazite na svoje zdravlje, ne zanemarujte simptome, znake na koje vam telo ukazuje.

Vaga

Očekuje vas period koji vam donosi priliku da na poslovnom polju sklopite saradnju ili dogovor koji će značajno da vam popravi finansije. Osećate se samouvereno, ostvarujete dobre rezultate i sve vam ide od ruke tokom ove nedelje. Možete da očekujete da ćete dosta razmišljati o trudnoći. Ideja o zajedničkoj deci vas sve više intrigira. Spremni ste da maksimalno posvetite odnosu sa voljenom osobom. Povedite računa u slučaju da ste alergični, pošto biste mogli da imate disajne probleme koje su izazvane alergijama takođe.

Škorpija

Kada ste zadovoljni finansijama, zadovoljni ste i ostalim okolnostima pa možete da očekujete jedno generalno povoljno stanje. Jer, vi možete biti ostvareni samo ako ste finansijski sigurni. Zadovoljni ste i zaljubljeni – osećate se ispunjeno, a to vam je zaista nedostajalo. Već duže vreme vas je mučio osećaj usamljenosti, ali i nepoverenja prema suprotnom polu. Organizujte dovoljno vremena za neki vid rekreacije i za redovne treninge koji će vam prijati. Učlanite se u neka rekreativna društva, jer će vam odlazak u prirodu, kao i aktivan odmor vrlo prijati. Budite istrajni!

Strelac

Nije povoljna faza za poslovne rizike. Ukoliko morate da donesete neke odluke, budite vrlo pažljivi, posavetujte se sa nekim mudrijim od sebe, ko ima daleko više iskustva u poslovanju. Ako ste slobodni, moguće je da želite novu vezu, ali i da se na neki način samosažaljevate, a takav stav definitivno neće da vam donese nove udvarače. Pokrenite se malo, setite se svoje snage. Nemojte da upadate u depresivna stanja. Ove nedelje su kod vas moguće česte glavobolje, problemi sa očima, pospanost, umor, bolovi i neke neobične dijagnoze. Očigledno da je neophodan odlazak kod lekara.

Jarac

Ukoliko imate neke poslovne tajne, potrudite se da ih sačuvate samo za sebe. Ne dozvolite drugome da provokacijom saznaju za njih. Budite istrajni u očuvanju svojih ideja. Ako ste slobodni nije ni malo povoljan period za novu vezu. Vaša usamljenost vam smeta, ali nekada je bolje da budete i sami nego da pravite pogrešne izbore. Tokom ovog perioda je jako važno da se ne forsirate ni na jednom polju i da budete dobri prema sebi. Sami ste najviše odgovorni za svoje zdravlje. Budite odgovorni.

Vodolija

Podrška drugih će vam sada u poslu biti prilično važna. Obratite se bliskim osobama, prijateljima, osobama od poverenja, koje će vam rado izaći u susret. Dolazi susret sa osobom koja će probuditi vaše interesovanje.Spremni ste da pokrenete svoj ljubavni život u jednom boljem smeru! Očekuje vas period u kojem ćete voleti i biti voljeni! Pozitivne misli su važne kako biste se dobro osećali. Vaš život može da ide u jednom boljem smeru ako zaista poverujete u to! Radite na sebi i sve će vam krenuti dosta lakše nego pre.

Ribe

Budite oprezni pri donošenju odluka, ma koliko vam zvezde bile naklonjene. Ako je posao pravi za vas, neće vam izmaći. Partner vam pruža sve što želite i sve što vam je potrebno. Ako ste slobodni, možete da očekujete da ćete imati šansu za novu vezu koja bi bila ozbiljna i koja bi vam trajala na duže staze u budućnosti. Sudbina će vam biti naklonjena ove nedelje. Budite uporni kako biste uspeli da ostvarite povoljniju situaciju na ovom planu. Nemojte ipak, sebe previše forsirati, budite umereni i u vežbama. Odlučite se i na masaže, koje će vam neobično prijati.

Komentari (0)
Loading