Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 13. januar: Blizanci, očekujte nevolje na LJUBAVNOM polju, LAVOVI, stiže NOVČANI dobitak!

Nena Janković Vesti 13.01.2022 07:59 0

Zvezde su danas velikodušne za većinu znakova

Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 13. januar: Blizanci, očekujte nevolje na LJUBAVNOM polju, LAVOVI, stiže NOVČANI dobitak!

unsplash.com

Ovan

Divan dan za poslovne aktivnosti i dobićete odgovore na neka pitanja koja vas muče neko vreme. Osoba u znaku Ovna vam je podrška u vezi posla. Ljubav je u drugom planu. Zdravlje je pod uticajem problema sa pritiskom.

Bik

Do kraja dana dobijate povoljne vesti iz kruga prijatelja u vezi mogućeg puta. Ovaj dan je veoma nestabilan za odnose sa partnerom. Moguće su glavobolje.

Blizanci

Tokom dana vas očekuje novo saznanje u vezi partnerskog odnosa. Ljubomora od strane partnera vam je veoma neprijatna. Budite spremni na saradnju u vezi posla.

Rak

Tvrdoglavo branite svoje stavove u krugu porodice. Ljubav vas umiruje i partner čini sve da se osećate stabilno. Mogući problemi sa organima za varenje.

Lav

Danas obratite pažnju na ishranu jer su mogući problemi sa stomakom. Donosite važnu ulogu u vezi partnerskog odnosa. Do kraja dana moguće dobre vesti u vezi novca.

Devica

Tokom ovog perioda važno je biti u skladu sa sobom i svojim obavezama. Puno radite posebno za druge. Krajem dana ćete imati zanimljiv susret sa osobom u znaku Ribe.

Vaga

Budite mudri u odlukama posebno one koje se odnose na ljubavne odnose. Ovo je dobar period za sklapanje ugovora i novih poslova. Pomoć vam nudi osoba u znaku Ovna.

Škorpija

Budite dosledni u svojim željama i danas vam se ispunjava velika poslovna želja. Osoba u znaku Ribe vam je velika podrška što će vas baš iznenaditi. Zdravlje je odlično.

Strelac

Ovo je dan za odmor ali imaćete nekoliko razgovora sa strancima u vezi posla. Do kraja dana probajte da se odmarate i da se posvetite sebi.

Jarac

Dozvolite sebi da se opustite posebno u krugu porodice i prijatelja. Danas ćete biti oduševljeni nekom ponudom vašeg partnera. Zdravlje je odlično.

Vodolija

Za vas je najbitnije da se danas okrenete poslu i da završite sve što imate. Obratite pažnju na zdravlje i na moguće probleme sa kičmom.

Ribe

Vaša potreba da budete u skladu sa sobom je danas veoma naglašena. Bićete u pravu u vezi jedne poslovne saradnje sa osobom u znaku Ovna. Zdravlje je stabilno.

Komentari (0)
Loading