Dnevni horoskop za NEDELJU, 22. AVGUST: Rakovi stižu lepe vesti od Jarca, Lavovi, evo kakva je ljubavna situacija!

Nena Janković Vesti 22.08.2021 08:58 0

Naš astrolog, Nena Janković, otkriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni horoskop za NEDELJU, 22. AVGUST: Rakovi stižu lepe vesti od Jarca, Lavovi, evo kakva je ljubavna situacija!

Shutterstock

 

Ovan


Ne zapostavljajte posao i obaveze, ovo je dan za velike odluke ako dobro isplanirati. Popodne provedite sa dragim ljudima posebno ako ste u krugu porodice. Zdravlje je stabilno. 

 


Bik


Danas ste napeti zbog nekih stvari iz prošlosti. Ljubavna situacija stabilna i to vas umiruje. Mogući problemi sa krvnim pritiskom obratite pažnju na ishranu i odmaranje. 


Blizanci


Danas sam je veoma stalo do mišljenje drugih ljudi. Moguc je  kraći put. Nemojte se hvaliti drugima, bolje da mišljenje zadržite za sebe. Problem sa crevima. 


Rak 


Danas su vam sve ide od ruke. Posvetite se ljudima oko vas posebno kada su u pitanju deca. Do kraja dana lepe vesti od osobe u znaku Jarca. Čuvajte se prehlade. 


Lav 


Probajte da se naspavati da dobro odmorite. Završavajte zadatke koje ste planirali. Partnerski odnos je stabilan. Veoma ste ponosni na sebe kada su u pitanju finansije. Problem sa kičmom.


Devica


Nemojte se nervirati oko novčanih problema jer se to rešava u toku sledeće nedelje. Poslovna situacija od sutra će biti jako napeta tako da je danas bitno da se dobro odmorite i napravite plan vaših aktivnosti. 


Vaga


Pod stresom ste zbog posla već neko vreme ali danas probajte da se relaksirate maksimalno. Provedite dan u društvu voljene osobe i u krugu porodice. Problemi sa kičmom. 


Škorpija


Vaša poslovna situacija kod vas zahteva da radite i danas od kuće. Članovi porodice neće imati razumevanje za vas, pa su mogući sukobi. Na vama je da se povučete. Odmarajte više..


Strelac


Budite dobri jedni prema drugima posebno kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Moguće razmišljanja o putovanju. Osoba u znaku Jarca vas kontaktira u vezi posla. Stabilno se osećate. 


Jarac


Danas će vam prijati da budete sami i da se posvetite sebi i svom miru. Oprostite voljenoj osobi grube reči do kraja dana jer na taj način vraćate sebi svoj mir. Problemi sa pritiskom. 


Vodolija


Uvažite ponekad mišljenje drugih, posebno ako je u pitanju posao ili novac. Budite posvećeni razgovoru sa partnerom jer njemu jako znači vaša podrška. U toku večeri mogući problemi sa temperaturom. 


Ribe


Nervozni ste zbog nekih planova koji se nisu ostvarili. Na vama je da se saberete i da krenete iz početka. Imaćete poziv iz inostranstva koji je jako zanimljiv od osobe u znaku Raka. Odmarajte i okrenite se zdravom životu..
 

Komentari (0)
Loading