Večeras je pun Mesec u Raku: Ova četiri znaka očekuje haos, neće znati šta ih je snašlo

Jelena Vukelić Vesti 03.07.2023 10:03 0

Osim retrogradnog Merkura koji kreće 14. januara, očekuje nas pun Mesec u vodenom znaku Raka i to večeras

Mesec

Shutterstock

Kako je svaki pun Mesec okidač za kulminaciju emotivnih stanja, tako će ovaj u Raku biti veoma izazovan za sve horoskopske znakove.

Znak Raka u kojem će biti pun Mesec je promenljiv, emotivan i veoma kompleksan na psihološkom nivou, tako da je izvesno da ćemo se osećati frustrirano i biti na ivici suza. Nije isključeno da će među ljudima biti manjak razumevanja.

Pun Mesec biće okidač za pojačanu ljubomoru, jer će uhvatiti aspekat sa Plutonom iz Jarca. Isto tako emotivna stanja će se smenjivati od depresije do euforije.

Sa druge strane, energiju punog Meseca mogu da iskoriste Ribe i Škorpije.

RAK

Kako ste vi znak kojem je lako da se rastuži, treba da se pripremite za emotivni rolerkoster. Pun Mesec odraziće se na vaše lične odluke i potrebe, pa ćete biti emotivno nestabilni. Nije isključeno da ćete i pre 18. januara biti plačljivi jer će sve početi da vam smeta. Suzdržite se nekontrolisanih odluka pod uticajem snažnih osećanja.

OVAN

Pun Mesec u Raku donosi vam porodične brige. Neko iz porodice će vam prebaciti da ne obraćate dovoljno pažnje na njega, pa treba da se pripremite za turbulencije. Ovo će biti snažan emotivan pritisak.

VAGA 

Pun Mesec u Raku je težak za posao. Imaćete krizu na radnom mestu i svega će vam biti dosta. Verovatno ćete poželeti da promenite posao.

JARAC

Ovaj aspekat pogodiće vas na partnerskom nivou. Ukoliko ste u braku, imaćete krizu. Takođe, ako imate poslovno partnerstvo, odnosi će biti na testu. Neko će vršiti snažan pritisak na vas da donesete odluku koja vam ne odgovara.

Što se tiče Riba, pun Mesec može da vam donese zanimljivo poznanstvo na mestu javnog tipa. A za Škorpije je ovaj aspekat važan jer će promeniti pogled na život, ali i biće prilike za putovanje. 

Izuzev punog Meseca koji stiže 18. januara, pre njega dolazi nam retrogradni Merkur koji će doneti haos u komunikaciji.

Komentari (0)
Loading