Dnevni HOROSKOP za PONEDELJAK 17. januar: Blizanci čuvajte se KONKURENCIJE, a Lavovi imaju veliku podršku partnera

Vesti 17.01.2022 08:30 0

Evo šta vam zvezde donose

Dnevni HOROSKOP za PONEDELJAK 17. januar: Blizanci čuvajte se KONKURENCIJE, a Lavovi imaju veliku podršku partnera

Shutterstock

 

Ovan 

Danas je veoma važno da se dogovorite sa Škorpijom sa kojom sarađujete. Novac stiže sa više strana. Ljubav je svuda oko vas. Partner je veoma dobro raspoložen.  Zdravlje je stabilno. 


Bik 
Budite svesni da sve zavisi od vas. Posebno kad je u pitanju posao i saradnja na poslu. Ljubavna situacija je veoma specifična jer partner nije spreman na saradnju. Tvrdoglavo branite svoje odluke. 


Blizanci
Do kraja dana očekujte da ćete imati razgovore sa ljudima koji su vezani za posao. Nove poruke vam šalje osoba u znaku Jarca. Budite spremni na saradnju. Stomak vam je osetljiv. 


Rak 
Vaša privatnost je zaštićena i to je najvažnije. Niko vas ne dotiče emotivno i baš ste zbog toga zadovoljni. Uticaj porodice je veoma specifičan. Zdravlje je odlično. 


Lav
Veoma ste nervozni zbog drugih ljudi. Polako se okrenite sebi i svojim potrebama. Ljubav je stabilna. Očekuje vas podrška od partnera. Zdravstveno se osećate veoma dobro. 


Devica 
Vaš radni odnos je doveden u pitanju ako bi bili previše popustljivi prema osobi u znaku Ovna. Potrudite se da budete sebi najbitniji.  Ljubav vam zadaje muke. Probleme sa kičmom. 


Vaga 
 
Poslovna strana je stabilna i to je ono što je jako važno za današnji dan. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi poslovnog puta. Ljubav je napetost i to vas uznemiruje. Glavobolja. 


Škorpija 
Tvrdoglavo ćete se ponašati i to će iritirati ljude oko vas. Merkur vam daje napetost i nervozu. Novac vam je veliki problem do kraja dana. Zdravstveno stanje je stabilno. 


Strelac
Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Lava. Imate dovoljno vremena da se organizujete u vezi novih planova. To je nešto što vam daje nadu u vezi posla. Partner je veoma nestabilan. Kičma vas boli. 


Jarac
Tokom dana ćete biti veoma nervozni zbog drugih ljudi. Na vama je da obratite pažnju na zdravlje posebno mentalno zdravlje. Ljubav je pod uticajem drugih ljudi jer ste dozvolili da se drugi mešaju u vaš sistem vrednosti. 


Vodolija
Poslovno ste pod uticajem ovog retrogradnog Merkura. Od danas donosite nove odluke u vezi ljubavi. Partner vam to zamera. Sukob do kraja dana. Zdravlje je odlično. 


Ribe 
Vaša poruka je jasna i ne odstupate od svojih poslovnih zahteva. Do sutra morate rešiti neki odnos sa partnerom. Budite mudri. Moguc problem sa zubima. 
 

Komentari (0)
Loading