Dnevni horoskop za UTORAK, 18. januar: Rak je pred razvodom, Strelčevi budite oprezni na POSLU

Vesti 18.01.2022 08:00 0

Situacija na nebu je prilično komplikovana i teška, vodite računa šta i kome pričate, da se kasnije ne biste kajali

raskid

Pexels

Ovan 

Današnja situacija na nebu je veoma nepovoljna za sve što ima veze sa poslom i novcem. Budite obazrivi kada su u pitanju odnosi sa ljudima posebno na emotivnoj strani. Čuvajte se prehlade. 

 

Bik 

Vaša tvrdoglavost dolazi do izražaja posebno kada je u pitanju odnos sa zaposlenima. U narednih nekoliko dana očekuju vas povoljne vesti u vezi poslovne situacije sa inostranstvom. Ljubavna situacija je veoma komplikovano zbog vaše ljubomore.

 

Blizanci

Tokom današnjeg dana obratite pažnju na moguće probleme sa zdravljem posebno kada su u pitanju disajni organi ili alergije. Do kraja dana povoljne vesti od drage osobe u vezi novčane stabilizacije. 

 

Rak 

Danima ste poprilično nervozni i to utiče na vaš emotivni i ljubavni život. Moguće je da ćete odlučiti da prekinte vezu. Ovo je savršen dan da se posvetite poslovnim planovima posebno kada su u pitanju odnosi sa ljudima iz inostranstva. 

 

Lav 

Današnja pozicija Meseca pokreće vašu novčanu situaciju, moraćete da se dobro organizujete kada je u pitanju novac i sve ono što dolazi preko posla. Osoba u znaku Jarca vam pruža veliku podršku preko poslovne strane. 

 

Devica 

Vaša karijera može biti mnogo bolja ako obratite pažnju na vaše ambicije iz prošlosti. Osoba u znaku Ovna vaš strašno nervira. Pokušajte da ne ulazite u sukobe i rasprave. Problemi sa stomakom. 

 

Vaga 

Do kraja dana imaćete nekoliko momenata da uđete u raspravu sa osobom u znaku Lava. Ovo je nešto što se odnosi na poslovnu situaciju koju već dugo ne možete da razrešite. Do kraja nedelje očekuje vas povoljne vesti iz inostranstva..

 

Škorpija 

Ovo idealan dan da se posvetite sebi i svojim aktivnostima posebno kada je u pitanju poslovna situacija. Do kraja nedelje obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom. Najbolja preventiva je dobar odmor. 

 

Strelac

Budite ponosni na sebe i na svoje odluke koje ste doneli početkom ove godine. Tokom današnjeg dana očekuju vas nekoliko telefonskih razgovora u vezi poslovne situacije i dobrih rezultata. Posvetite se sebi i svojim željama. 

 

Jarac 

Danas pokušajte da budete u miru i u skladu sa sobom i sa svojim željama jer će mnogi da vas uznemiravaju posebno članovi porodice. Ljubavna situacija je veoma komplikovan na jer partner ima poslovnih problema. 

 

Vodolija 

Budite sebi na prvom mestu posebno kada je u pitanju situacija u porodici. Do kraja dana povoljne vesti stižu iz inostranstva u vezi nekih vaših planova iz prošlosti. Ljubavna situacija je stabilna. 

 

Ribe 

Danas je veoma okupirani tuđim problemima što loše utiče na vas. Probajte da se okrenete sebi i svojim obavezama jer na taj način poboljšavate svoju energiju i svoje zdravlje. 

Komentari (0)
Loading