Šta nam je doneo PRVI PUN MESEC noćas? Ova ČETIRI horoskopska znaka doživeće pravi PREOBRAŽAJ!

T.Đ Vesti 18.01.2022 13:35 0

Prvi pun Mesec u 2022. dogodio se između 17. i 18. januara, a poznat je i kao Vučji Mesec, zbog starog verovanja da vukovi zavijaju od gladi tokom hladnih, zimskih meseci

Šta nam je doneo PRVI PUN MESEC noćas? Ova ČETIRI horoskopska znaka doživeće pravi PREOBRAŽAJ!

unsplash.com

Ovaj period biće obojen izraženim emocijama i osetljivošću, što i ne čudi s obzirom na to da dolazi u Raku.

OVAN

Ovo je razdoblje u kojem ćete osetiti nostalgiju više nego ikada pre, a prisetićete se i teških trenutaka iz prošlosti. Pokušajte da vas ne obuzme seta, već preispitajte svoju sadašnjost – čega treba da se rešite i koji teret prošlosti vam ne dozvoljava da napredujete? Oslobodite svoj životni prostor za ono što zaista volite i što vas čini srećni, piše magazin novosti. 

RAK

Ovo je razdoblje kada ćete se konačno odmoriti od brige za druge i posvetiti se sebi! Pun mesec će vam doneti samosvest i ojačati vaša uverenja i samopouzdanje. Zato nije vreme da sumnjate u sebe ili da se osećate krivicu, sve što emitujete ovih dana višestruko će se povećati.

LAV

Vi volite zabavu, ali ovaj pun mesec od vas zahteva ozbljnost preispitivanje svojih emocija. Stoga, dozvolite sebi da budete nežni, nemojte kontrolisati svoje emocije. Vaš emocionalni deo zahteva pažnju.

STRELAC

U ovom razdoblju imaćete puno obaveza, a u svom tom ludilu morate pronaći vremena da napunite baterije i opustite se. Pun Mesec u Ovnu doslovno zahteva da se zaustavite i odvojite malo vremena za razmišljanje. Fokusirajte se na sve što želite da promenite u sebi i konačno počnite raditi na tome.

Komentari (0)
Loading