Dnevni horoskop za UTORAK, 24. avgust: BLIZANCI čuvajte se OVNOVA, LAVOVIMA je danas dan za ljubav, a VAGAMA je zdravlje ugroženo

Naj žena Vesti 24.08.2021 08:00 0

Nena Janković, naš astrolog, otkriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni horoskop za UTORAK, 24. avgust:  BLIZANCI čuvajte se OVNOVA, LAVOVIMA je danas dan za ljubav, a VAGAMA je zdravlje ugroženo

Shutterstock

Ovan 

Ovo je energija koja vas pokreće, energija Marsa koji bukvalno je odgovoran za vaše bolje raspoloženje. Mogući sukobi sa partnerom, čuvajte se svoje istine i onoga što osećate. Mogući problemi sa napetoscu.

Bik

Vasa emotivna strana je nestabilna. Pokušajte da se smirite i da stvari rešavate jednu po jednu. Do kraja dana donositi jednu bitnu odluku u vezi posla. Probajte da dobro se odmorite posebno kada je u pitanju san. 

Blizanci

Potrudite da budete mudri posebno kada su u pitanju odnosi sa porodicom. Osoba rođena u znaku Ovna vas deprimira već neko vreme. Imaćete važne razgovore do kraja dana sa partnerom. Čuvajte se prehlade. 

Rak 

Vaša je snaga veoma diskutabilna danas pa probajte da se odmarate malo više. Poslovna situacija je veoma komplikovana pa je najpametnije da ćutite. Do kraja dana probajte da se povučete u svoja četiri zida. 

Lav 

Danas će ti biti zahvalni nekim ljudima što će otkriti svoje pravo lice naročito kada su u pitanju prijateljski odnosi. Tokom dana obratite pažnju na moguće probleme sa organima za varenje.. Ljubavna situacija je stabilna.

Devica 

Danas vaša energija prija svima, pa ćete imati dobre odnose i na poslu i u krugu porodice. Dobijate pozitivne vesti iz inostranstva u vezi nekog puta. Potrudite se da radite na sebi posebno kada su u pitanju emotivni odnosi..

Vaga

Vaša tvrdoglavost dolazi do izražaja u okviru porodičnih odnosa jer se borite za nešto što je vaše. Kad su u pitanju emotivni odnosi partnerom pruža potpunu podršku. Zdravstvena situacija je nestabilna obratite pažnju na mogući problemi sa hormonima.

Škorpija

Početak dana je pod utiskom drugih ljudi koji utiču na vas.Jako vas zabrinjava situacija u krugu porodice jer nešto zavisi od vas. Pokušajte da budete konkretni i da ne odlažete svoje obaveze. Moguće problemi sa kičmom. 

Strelac 

Ovo je dan koji vam donosi uspeh za neke stvari za koje ste uložili vreme. Bićete ponosni na sebi i na vaše odluke. Emotivna situacija je napeta jer partner je raspoložen za svađu. Mogući problemi sa pritiskom. 

Jarac

Predstoji vam dan velikih odluka posebno kada je u pitanju atmosfera u kući. Osoba u znaku Jarca vam donosi dobre vesti u vezi posla. Emocije su vam veoma nestabilne, razmišljate o raskidu. Nervna napetost. 

Vodolija

Tokom dana imaćete veoma promenljivo raspoloženje koje zavisi od drugih ljudi. Budite mudri i čuvajte se tuđih saveta. Brine vas situacija sa novcem. Do kraja dana mogući problem sa ishranom.

Ribe 

Ovo je poseban dan za vas jer donosite odluku koja vam može promeniti život. To se odnosi na poslovnu situaciju koja je napeta već neko vreme. Imate veoma dobru podršku u krugu porodice za neke nove ideje. 

Komentari (0)
Loading