Dnevni HOROSKOP ZA SUBOTU 22. JANUAR: Škorpijama stiže NOVAC, Jarčevi bi trebalo da obrate pažnju kako se ophode prema bliskim LJUDIMA!

Nena Janković Vesti 22.01.2022 08:30 0

Zvezde su danas blagonaklone prema većini znakova

Dnevni HOROSKOP ZA SUBOTU 22. JANUAR: Škorpijama stiže NOVAC, Jarčevi bi trebalo da obrate pažnju kako se ophode prema bliskim LJUDIMA!

unsplash.com

Ovan

Tokom dana povoljne vesti od osobe u znaku Ovna koju dugo niste videli. Ljubavna situacija se popravlja. Zdravlje je najbitnije. Tu je sve stabilno. Vodite računa o sebi.

Bik

Veoma emotivno reagujete na odnose na poslu. Do kraja dana moguć sukob sa osobom u znaku Ribe. Novac vam je problem sa jednim članom porodice. Problemi sa kičmom.

Blizanci

Ovo je dan da se posvetiti sebi i svojim članovima porodice. Tokom dana moguće je sukob sa partnerom zbog ljubomore. Zdravstveno se osećate jako dobro.

Rak

Od jutra vas prate maleri pa obratite pažnju na komunikaciju je možete vrlo lako ući u veliki sukob u krugu porodice. Odmorite se i probajte da veče provedete sami sa sobom.

Lav

Potrebna vam je pauza od svih tako da ovaj dan provedite u nekoj organizovanoj aktivnosti sami sa sobom. Uveče vas čeka jedan komplikovan razgovor telefonom sa inostranstvom. Zdravlje je odlično.

Devica

Tokom današnjeg dana imaćete nekoliko prilika da partneru kažete koliko vam je stalo do njega i koliko ste zahvalni za sve što čini za vas. Zdravstveno se osećate slabo obratite pažnju na imunitet.

Vaga

Tokom večeri imaćete napetu situaciju u krugu porodice. Jedan član porodice ima ozbiljnih poslovnih problema i od vas traži savet. Pokušajte da budete objektivni i da sagledate stvari sa više strane.

Škorpija

Povoljne vesti u vezi zarade od osobe u znaku Lava ali vas to neće nimalo obradovati. Danas ste previše emotivno napeti zbog lošeg odnosa sa partnerom. Potrudite se da popravite komunikaciju sa partnerom.

Strelac

Na vama je da donesete jednu odluku koja se odnosi na sledeći mesec. Danas je idealna prilika da sa sobom porazgovarate u vezi svojih želja i onoga što će se dešavati u narednih mesec dana a tiče se posla i poslovnih saradnika.

Jarac

Obratite pažnju na ishranu i odmarajte. Ovo je dan kada je dobro da se posvetiti sebi i svojim potrebama. Ne dozvolite da vam popodne jedan razgovor telefonom poremeti ceo dan. Problemi u komunikaciji sa članom porodice.

Vodolija

Vaša snaga je u vašoj energiji koja je danas u punoj snazi. Potrudite se da budete sebi najbitniji i da iskažete svoje želje u razgovoru sa partnerom. Mogući problemi sa nesanicom.

Ribe

Vaša energija je preterano slaba zbog lošeg spavanja. Potrudite se da dovoljno odmarate i da obratite pažnju na moguće problema sa stomakom. Do kraja dana povoljna vest od osobe u znaku Lava u vezi posla

Komentari (0)
Loading