HOROSKOP OTKRIVA KAKVA STE DOMAĆICA: Neke žene su za ovo rođene, a neke bi najradije plakale kad im pomenete kuvanje i kućne poslove!

Vesti 21.01.2022 18:45 1

Zvezde otkrivaju kakvi su horoskopski znaci, kada je gostoprimljivost i obavljanje kućnih poslova u pitanju

HOROSKOP OTKRIVA KAKVA STE DOMAĆICA: Neke žene su za ovo rođene, a neke bi najradije plakale kad im pomenete kuvanje i kućne poslove!

Shutterstock

OVAN

One vole da sređuju, a vole i da se druže, pa ćete često biti pozvani u njihov dom. Vole da otvore flašu vina i pre nego što padne mrak. Ne stide se ako nije sve pod konac, najbitnija im je atmosfera. Nekada će vas gostiti, a nekada će poručiti hranu iz obližnjeg restorana.

BIK

Rado kuvaju, manje ćiste. Vole da oduševe goste novim receptima i dobrom kapljicom. Potrudiće se da se osećate kao kod svoje kuće. Kada slave rođendan, krštenje ili slavu nikada ne štede, kako bi proslava bila pompezna i bogata. Nije im cilj da se prikažu, već da svima bude lepo i ugodno

BLIZANCI

Polažu na urednost, a vole i društvo. Međutim, moguće je da će potpuno zaboraviti na drage goste, kada započnu romansu. Ove žene imaju različite faze. Nekada će vas oduševiti spontanošću i kreativnošću,a nekada vam neće biti jasno šta im se desilo.

RAK

Kod rakova ste uvek dobrodošli. Ove žene su tople i prijatne, a neće se ustručavati ni da zatraže pomoć od vas. U njihovom domu ćete biti opušteni, a kako vole zabave,sa radošću će ih organizovati. Uživaju u svakoj vrsti posla, a vole i da zasene goste.

LAV

One caruju u svom domu. Pošto uživaju u društvu, kuća im je često puna gostiju, koji se uvek sjajno provode. Kada dolazite kod Lava u kuću, slobodno možete da izostavite kafu i slatkiše, ali nikako ne smete doći bez pića. Preferiraju dobro staro vino ili domaću rakiju.

DEVICA

Zaseniće vas detaljima na koje nikada niste obratili pažnju. Fokusiraće se na novo, moderno i privlačno. Kod device ćete uvek probati novo piće ili otkriti novi začin. Imaju običaj da organizuju specifične sedeljke, po kojima se izdvajaju.

VAGA

Ove žene će se maksimalno potruditi da vam ugode. Estetika im je na prvom mestu, a zatim i udobnost. Majstori su kad je brzo čišćenje u pitanju. Očaraće vas brzom klopom, dobrom muzikom i domaćim vinom.

ŠKORPIJA

Vole svoje odabrano malo društvo i uvek će ga rado ugostiti. One su uvek centar pažnje na okupljanjima, ali ne bez razloga! Njihov posao koji uvek odlično obave je dobro raspoloženje i pametna organizacija, pa zato nije ni čudo što ih ljudi toliko uzdižu na tron. Više polažu na razgovor i dobru atmosferu nego na hranu i muziku.

JARAC

Ako su raspoložene za proslave će angažovati najskuplje stručnjake. Njima ništa ne promiče i sve im je važno, dok ne izgube entuzijazam. kod njih nema ništa na pola. Neće se družiti niti terati sebe da raspremaju ako nisu raspoložene. Kada povrate energiju, zablistaće kao i njihovo okruženje.

VODOLIJE

Pozvaće vas na ludu zabavu, a onda ćete svi ići po piće ili ćete završiti u kafani. Vodolija je sluđena i neorganizovana, ali zato jako šarmantna. Na kraju ćete shvatiti da ste imali sjajan provod pored vodolije i da je sve bilo spontano.

RIBE

Za pola sata napraviće kolač i poslužiti kafu. Domaću, naravno. Ribe neće propustiti priliku da naprave zimnicu ili ispeku rakiju. Naprotiv, uživaće u tome! A svoje drage goste će sa ponosom poslužiti slatkim od dunja ili trešanja koje su sami spremili. One su tradicionalne i romantične.

 

Komentari (1)
Loading
Anna
22.01.2022 06:52

A gde je Strelac?