Dnevni horoskop za utorak, 25. januar: Ovnovi ponovo idu GLAVOM kroz zid, a Jarčevi će doneti VELIKU odluku kada je u pitanju prijateljstvo

Vesti 25.01.2022 08:00 0

Evo šta vam zvezde donose za utorak

Dnevni horoskop za utorak, 25. januar: Ovnovi ponovo idu GLAVOM kroz zid, a Jarčevi će doneti VELIKU odluku kada je u pitanju prijateljstvo

Pexels

 

Ovan 

Današnji dan je pod uticajem planete Satirn  i potrudite se da iskoristite ovu konstruktivno energiju. U toku ove nedelje morate da donesete jednu bitnu odluku u vezi partnerskog odnosa. Zdravstveno se osećate odlično.  


Bik 
Na vama je danas da budete pravedni i da odlučite u kom pravcu ćete rešavati stvari u krugu porodice. Ljubavna situacija je stabilna i to vam daje veliku stabilnost. Mogući problemi sa stomakom. 


Blizanci
Ovo nije povoljan dan da donosite bilo kakve odluke posebno ako se tiče posla i novca. Do kraja dana mogući problemi sa stomakom na nervnoj bazi. Partner vam zamera ponašanje i komunikaciju..


Rak
Zbog Merkura moguće je da imate naglašenu potrebu da previše pričate ili da budete previše direktni u komunikaciji sa ljudima na poslu. Ljubavna situacija se komplikuje zbog nepoverenja partnera. 


Lav
Danas ste posebno raspoloženi zbog uspeh drugih ljudi. Do kraja dana potrudite se da budete pozitivnog raspoloženja. Ljubavni odnos je veoma diskutabilan. Mogući problemi sa bešikom. 


Devica 
Jedna vaša ideja danas se realizuje u vezi posla i poslovne saradnje sa inostranstvom. Osoba u znaku Lava vas izuzetno nervira i čini vas nervoznim na poslovnoj strani. Probajte da je ignorišete. Zdravlje je odlično. 


Vaga 
Tokom današnjeg dana imati strpljenja za sebe i svoje želje i potrebe. Nemojte dozvoliti da drugi vladaju vama ili da vam određuju način razmišljanja. Moguća glavobolja. 


Škorpija
Danas dolazi do izražaja vaša emotivna strana kada je u pitanju partnerski odnos. Potrudite se da partneru objasnite svoje emocije i onako kako se osećate. Moguć poziv iz inostranstva u vezi poslovne saradnje.


Strelac 
Vaša energija je veoma " zarazna " pa je širite u krugu porodice i u krugu prijatelja. Od vas zavisi kako će se odvijati stvari u ljubavi. Partner se bre opterećuje stvarima iz prošlosti. Problem sa štitnom. 


Jarac 
Budite spremni na saradnju sa osobom u znaku Ovna u vezi posla. Do kraja dana povoljne vesti u vezi partnerskog odnosa. Obratite pažnju na moguće probleme u krugu porodice zbog komunikacije. Zdravlje je odlično. 


Vodolija 
Do kraja dana moguć je dobar i kvalitetan razgovor sa osobom u znaku Ribe. To je u vezi poslovnog nastavka. Budite mudri i dosledni sebi i svojim potrebama. Ljubavna situacija je nestabilna.


Ribe 
Važna odluka je danas bitno da bude sprovedena u delu. Nemojte da menjate mišljenje koje ste već stvorili u vezi poslovne saradnje sa osobom u znaku Lava. 
 

Komentari (0)
Loading