Dnevni HOROSKOP za SUBOTU 29. JANUAR: Jarčevi, očekujte velike promene, LAVOVI, ovo definitivno nije vaš DAN!

Vesti 29.01.2022 08:30 0

Za većinu horoskopskih znakova zvezde donose promene

Dnevni HOROSKOP za SUBOTU 29. JANUAR: Jarčevi, očekujte velike promene, LAVOVI, ovo definitivno nije vaš DAN!

unsplash.com

Ovan 

Danas ste veoma nervozni i napeti pa savet je da se okrenete sebi i svojim potrebama. Do kraja dana povoljne vesti iz kruga prijatelja u vezi novog posla. Zdravlje je odlično. 

Bik 

Tvrdoglavo ćete braniti svoje mišljenje u vezi problema iz prošlosti. Partner će biti veoma nervozan zbog osećaja da  ga lažete. Budite dosledni sebi i svojim obavezama. 

Blizanci

Nemojte biti previše rezervisani za svoje potrebe. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi tudjeg novca. Problemi sa kičmom. 

Rak 

Do kraja dana moguć sukob interesa u vezi poslovne saradnje i to se odražava na vaše zdravlje. Osoba u znaku Ovna vam je velika podrška na poslovnoj strani. Glavobolja.

 Lav 

Tokom današnjeg razgovora na poslu bićete veoma zadovoljni sobom i svojim poslovnim zalaganjem. Partner vam je veliko opterećenje. Ne možete naći zajednički jezik. 

Devica 

Danas vam ništa ne ide od ruke pa je najbolje da se malo povučete posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Mogući problemi sa kičmom. Obratite pažnju na spavanje.

Vaga

Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa članovima porodice i to zbog svoje poslovne odluke. Neki članovi porodice neće vas najbolje razumeti. Zdravlje je odlično. 

Škorpija

Vaša energija je danas veoma naglašena i to vas jako iscrpljuje. Budite spremni na to da se malo primirite ako je to moguće. Partner vam je velika podrška. Zdravstveno se osećate veoma dobro. 


Strelac 

Tokom ovog perioda poslovni plan je najbolje postavljen i najviše se bavite tom stranom. Osoba u znaku Lava vam je velika prepreka da nešto ostvarite. Predstoji vam verbalni " rat " u narednih nekoliko dana.

 Jarac

Vaša mogućnost da budete najbolji drugima je danas veoma slaba. Danas se bukvalno okrećete sebi i okrećete novi list u odnosu sa ljudima. Mogući problem sa stomakom. 

Vodolija 

Danas je veoma bitan dan za vašeg partnera i to vam je najvažnije. Njemu ćete biti velika podrška i biti tu za njega. Njegova porodica ga ne podržava. Zato ste vi tu. Problemi sa kičmom. 

Ribe

Ovo je idealan period da se posvetite sebi i svojim potrebama i željama. Gledajte da se odmorite dovoljno i da se lepo naspavate. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva. 

Komentari (0)
Loading