Dnevni horoskop za PETAK, 18. februar: Rakovi, pokušajte da se IZBORITE sa problemima, Vage, ovo je vaš dan!

Vesti 18.02.2022 08:30 0

Nena Janković, naš astrolog, otkriva kome će zvezde danas biti naklonjene

srce

pixabay

 

Ovan 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Ovna u vezi putovanja koje bi vas baš opustilo. Očekujete od partnera da vam udovolji sve ono što želite. Zdravlje je odlično. 


Bik 
Danas je dan za odmor ali imate mnogo obaveza i previse zavisite od drugih. Ljubav je stabilna i nećete imati dovoljno vremena da mislite o problemi svog partnera. Imate problem sa nesanicom. 


Blizanci
Tokom današnjeg dana imaćete nekoliko razloga da se baš nsljitite na partnera. Osoba u znaku Ribe vam stvara osećaj totalne konfuzije. Budite sebi najbitniji u pogledu emotivne odluke. Vodite računa o sebi, posebno o stomaku. 
 


Rak
Okrenite se i budite što više prisutni u životu drugih ljudi posebno drage osobe. Danas ste velika podrška ljudima oko sebe jer širite dobru energiju. Veoma ste nadahnuti zbog pozitivnih stvari koje se dešavaju partneru. Pritisak je visok. 


Lav 
Kraja dana veoma nepovoljne vesti u vezi novca ali na vama je da to sagledate iz drugog ugla. Podrška će vam biti partner ali vi ćete se ljutiti na njega. Budite mudri i sačuvajte svoj mir. Problemi sa zubima. 


Devica
Veoma ste posvećeni poslu i svemu onome što ima veze sa javnim životom. Ovo je dan koji treba da posvetite sebi posebno veče. Možete imati zanimljive susrete tokom večeri sa ljudima koji vam mnogo znače. 


Vaga 
Ovo je vaš dan i bilo bi dobro da ga posvetite isključivo sebi da ugađate sebi. Nije pametno da se zamerate sa porodicom naročito mlađim članovima. Osoba u znaku Vodolije vas izuzetno nervira i ućićete otvoreno u sukob. Zdravlje je odlično. 

Škorpija
Vaša tvrdoglavost danas dostiže veliki uspeh. Bićete ponosni na sebe što ste istrajali  i što ste  dobili veliki rezultat. Najvažnije je da priznate sebi da ste uspešni i da se radujete sebi. Do kraja dana jako zanimljiv razgovor sa osobom u znaku Ovna. 

Strelac
Danas vaše raspoloženje zavisi od drugih ljudi, obratite pažnju da previše ne ulazite u intimu drugih ljudi. Moguce je da ce osoba u znaku Jarca da vam zameri na nekim rečima u vezi posla. Problem sa nogama.

 
Jarac
Tokom dana imaćete nekoliko razgovora koji vam baš nisu prijatni a tiču se porodice. Pokazaćete  svoju tvrdoglavost i svoju odlučnost da ne učestvujete u sukobima. Situacija u  ljubavi je veoma stabilna. Obratite pažnju na probleme sa pritiskom. 


Vodolija
Danas je veoma sumoran dan jer ste loše raspoloženi zbog loših vesti iz inostranstva. Potrudite se da to gledate kao prolaznu stvar. Vaša snaga je u verovanju da će doći bolji dani. Danas vas  podiže razgovor sa partnerom.

Ribe 
Današnja situacija na poslu je veoma komplikovana i od vas zahteva da se malo više angažujete šta će nam pasti teško. Pokušajte da se ne nervirate i da  odreagujete u datom trenutku najbolje što umete. Stabilno se osećate. 
 

Komentari (0)
Loading