Turbulentan početak prepun OBRTA: Ovo su dani u FEBRUARU koje morate da ISKORISTITE na pravi način!

Nena Janković Vesti 01.02.2022 19:40 0

Astrološki kalendar februar 2022. godine donosi brojne obrte, ali i one posebne dane koje ne smete da "propustite"

Turbulentan početak prepun OBRTA: Ovo su dani u FEBRUARU koje morate da ISKORISTITE na pravi način!

Pexels

1.2. Mlad Mesec u znaku Vodolije - totalno nova energija i dobro je započeti nešto po prvi put, nešto skroz novo, drugačije, bez najave i planova. Samo kroz energiju opuštenosti i otvorenosti možemo doživeti potpuno novo otvaranja ka svetu. Najvažnije je biti u skladu sa sobom jer na taj način energija mladog Meseca nam pomaže da započnemo novi proces unutar nas samih. Ovo će najviše osetiti oni koji su rođeni u znaku Vodolije ili Lava. 

 

4.2. Merkur u znaku Jarca  kreće direktno - sve dobija svoje ubrzanje i imamo osećaj da možemo mnogo toga što nismo mogli pre. Sada je vreme jasnih i konkretnih informacija i sada je pravi čas doneti dobre odluke. Ovo se posebno odnosi na sredjivanje ljubavnih odnosa, može doći do stabilizacije u mnogim poljuljanim vezama. Ovo posebno se odnosi na Device i Bikove.  

 

16. 2. Pun Mesec u Lavu - potpuna kulminacija drame i egoizma, biće puno događaja koji će nas emotivno naterati da se posvetimo sebi i da shvatimo da sebične odluke nikada nisu bile dobra opcija. Budemo spremni da možemo lako ući u rasprave i dramatizacije svakodnevnog života. Bitno je sačuvati razum i racionalan pristup problemima. U sukobe lako mogu ući svi fiksni znaci kao što su Bikovi, Lavovi, Vodolije i Škorpije. 

 

16.2. Venera i Mars u Jarcu u konjukciji - važan dan za sve one koji su pokrenuli emotivno ljubavne veze/ odnose u periodu od decembra 2021.  Ovaj dan je neki vid potvrde na emotivnom planu. Potvrda trajanja kvaliteta. Dokaz da je ljubav moguća samo ako joj pristupimo stabilno i emotivno ispunjeni. Ovaj uticaj posebno osećaju zemljani znaci :  Device,  Bikovi i Jarčevi. 

 

18.2. Sunce u znaku Ribe - sezona ovog emotivnog znaka počinje, bićemo pod uticajem potrebe da pomognemo, da se konektujemo sa sobom na višem nivou svesti, bićemo otvoreni za nove emotivne odnose. U ovom periodu jako dobru energiju možemo osetiti kroz razvijanje spiritualnost i i lične duhovnosti. Srećan rođendan svim pripadnicima znaka Ribe ! 

 

24.2. Merkur izlazi iz retro senke - pokreće se novi talas karmičkih dugova i susreta. Ovo može biti veoma zanimljiv period za one koje osećaju da nisu završili neke stvari iz prošlosti ili osećaju da su još uvek " zaglavljeni " u nekim problemima iz prošlosti. 

Komentari (0)
Loading