Dnevni horoskop za SREDU, 02. februar: Jarčevi, UMOR vas je stigao, Strelčevi, nemojte da ste na kraj srca!

Vesti 02.02.2022 08:00 0

Širom otvorite oči danas

Dnevni horoskop za SREDU, 02. februar: Jarčevi, UMOR vas je stigao, Strelčevi, nemojte da ste na kraj srca!

Pexels

Ovan 

Danas najbolji savet je da gledate svoja posla i da ne kritikujete druge ljude. Potrudite se da se pridržavate svega toga. Odnos sa partnerom je u stabilnom stanju. Zdravlje je odlično. 

 

Bik 

Vasa poslovna situacija je veoma naglašena tokom celog dana i imaćete povratne pozitivne rezultate u vezi onoga što ste radili unazad nekoliko dana. Potrudite se da partneru budete podrška i da ne ulazite u sukob. 

 

Blizanci

Na vama je da odlučite u kom pravcu će neke stvari da se odvijaju posebno kada je u pitanju odnos sa partnerom i odnosi u krugu porodice. Jedan član porodice u znaku Lava može da postavlja veoma direktna pitanja. Potrudite se da ne ulazite u sukob. 

 

Rak 

Poslovna situacija od vas traži da se dodatno angažujete što vas veoma umara. Do kraja radne nedelje potrudite se da budete koncentrisani na ono što radite. Ljubavna situacija je veoma nestabilna. 

 

Lav 

Tokom današnjeg dana mogući su problemi sa poslovnom saradnicima a naročito sa osobom u znaku Ovna. Ono što je važno jeste činjenica da ste vi uvek u pravu kada je u pitanju ljubavna situacija. Zdravlje je stabilno. 

 

Devica 

Vaše tvrdoglavo ponašanje na  kraju se isplati, posebno kada je u pitanju poslovna situacija. Osoba u znaku Lava vam upućuje lepe komplimente i moguće je da pristanete na susret. 

 

Vaga 

Vaš ljubavni život je danas "na programu "  što znači da ćete biti preopterećeni odnosima sa partnerom. Budite spremni na kompromis. Mogući problemi sa glavoboljom. Novac vam stiže iz inostranstva.

 

 

Škorpija

 

Vaša poslovna situacija je veoma stabilna i postoji mogućnost novog poslovnog angažovanja za inostranstvo. Obratite pažnju na moguće probleme sa ishranom i sa organima za varenje. 

 

Strelac

Nemojte biti na kraj srca ako nešto ne ide po planu posebno kad je u pitanju ljubavna strana. Partnerski odnos je nešto što može da se popravi posebno kada je u pitanju komunikacija sa vaše strane. Zdravstveno se osećate veoma dobro.

 

Jarac 

Danas ćete tokom celog dana primati pozive i imati puno posla sa ljudima koji vas na neki način umaraju. Potrudite se da odgovarate što kraće i da napravite prostor da odmarate tokom večeri. Problemi sa zubima. 

 

Vodolija 

U ovom periodu najvažnije da budete posvećeni sebi i svojim potrebama. Do kraja dana moguće su povoljne vesti u vezi partnerskog odnosa i njegovog uspeha na planu posla. Više spavajte. 

 

Ribe 

Sačuvajte dovoljno energije za sebe jer tokom dana mogući su problemi na relaciji odnosi sa porodicom i u firmi gde radite. Osoba u znaku Jarca vam je velika podrška s poslovne strane. Problemi sa kičmom. 

Komentari (0)
Loading