DNEVNI horoskop za UTORAK, 8. februar: Na ovaj znak posebno danas ima JAK uticaj MESEC i MERKUR!

Vesti 08.02.2022 07:59 0

Pogledajte šta vam zvezde danas poručuju

DNEVNI horoskop za UTORAK, 8. februar: Na ovaj znak posebno danas ima JAK uticaj MESEC i MERKUR!

unsplash.com

 

Ovan 

Zbog uticaja Meseca i Merkura danas ste veoma nervozni i to ćete preneti na sve odnose . Pokušajte da se kontrolišete jer ćete izgubiti kvalitetne odnose posebno na planu posla. Do kraja dana lepe vesti iz inostranstva u vezi novca. 

Bik 

Venera aktivira vaša čula i potrebu za uživanjem. Zahvaljujući tome bićete veoma posvećeni poslom i imaćete pozitivnu energiju za sve ljude oko sebe. Čuvajte se mogućih problema sa kičmom.

Blizanci 

Ovo je idealan dan da se okrenete sebi i da proverite sve što ste radili unazad nekoliko dana u vezi posla. Moguće da vam je promaklo nešto jako važno u vezi saradnje sa inostranstvom. Ljubavna situacija je stabilna i to vas čini srećnim. 

Rak 

Danas ste veoma posvećeni drugima i to vas emotivno ispunjava. Do kraja dana budite spremni na saradnju sa osobom u znaku Jarca iako niste baš spremni da sarađujete sa tom osobom. Podrška partnera vam je izuzetno važna u vezi zdravstvenog stanja. Mogući problemi sa pritiskom. 

Lav 

Saturn vas već dugo umara i to se oseća na svim životnim poljima. Tokom današnjeg dana ćete dobro razmisliti o svojim budućim koracima kada je u pitanju posao i poslovna situacija. Astrološki savet je da slušate isključivo sebe. 

Devica 

Već dugo ste pod uticajem Neptuna koji vam stvara osećaj konfuzije posebno kada je u pitanju odnos sa partnerom. Probajte danas da se posvetite sebi i da tačno definišete svoje želje. 

Vaga 

Poslovna situacija je veoma nestabilna i to će vas veoma uznemiriti. Budite spremni na kompromis posebno kada je u pitanju poslovna saradnja sa osobom u znaku Jarca. Tokom dana mogući problemi u ljubavnom odnosu. 

Škorpija

Danas ste veoma posvećeni drugima jer se od vas mnogo toga traži na poslovnom planu. Napravite dobru organizaciju i sve će biti mnogo lakše. Partnerski odnos je veoma komplikovan zbog nerazjašnjenih odnosa iz prošlosti. Mogući problemi sa kičmom. 

Strelac 

Tokom dana moguće je hoćete razmišljati o iznenadnom putu. Taj put bi bio realizovan do kraja nedelje zbog poslovne situacije. Partner vam zamera što ste previše posvećeni poslu. Problemi sa očnim pritiskom. 

Jarac 

Danas za vas važi narodna poslovica " ko rano rani dve sreće grabi ". Bićete veoma raspoloženi za rad i tu energiju prenosite na okolinu. Osoba u znaku Lava traži od vas podršku posebno kada su u pitanju odnosi unutar porodice. 

Vodolija 

Sam početak dana je posvećen drugim ljudima i bićete veoma ponosni zbog toga. Vi ste srećni  kad usrećujete druge što se posebno odnosi na odnose među prijateljima. Obratite pažnju na probleme sa stomakom. 

Riba 

Vaša poslovna situacija je veoma konfuzna i ne umete da izađete iz svojih problema. Tokom dana vas očekuju nekoliko razgovora sa osobom u znaku Ovna koja će vam razrešiti poslovne probleme. 

 

Komentari (0)
Loading