IDEALAN su spoj: Ova tri horoskopska para dobijaju NAJLEPŠU i NAJBOLJU decu

M. Gavrilović Vesti 08.02.2022 11:40 0

Posebna su, saosećajna, šarmantna, ali i lideri.

IDEALAN su spoj: Ova tri horoskopska para dobijaju NAJLEPŠU i NAJBOLJU decu

Shutterstock

Zvezde su, kako astrolozi tvrde, u gotovo sve segmente našeg života "umešale prste", pa tako oni koji poznaju Zodijak veruju da su tri horoskopska para poredodređena da imaju najlepšu i najbolju decu.

Njihova deca su posebna, saosećajna, šarmantna, a neki su rođeni da budu lideri.

Žena Bik i muškarac Rak

Znakom Bika vlada Venera, pa su žene rođene u ovom znaku romatične, praktične, ali i odlične domaćice, ma kojom profesijom da se bave.

One imaju sve šanse da postanu divne majke. Muškarci Rakovi su vrlo brižni, a mnogi astrolozi ih smatraju najboljim očevima Zodijaka. Spoj žene Bika i muškarca Raka je snažan i skladan, jer su oboje vrlo osetljivi na međusobne potrebe.

Deca koja se rađaju u ovakvim porodicama su takođe osetljiva i saosećajna. Ona su često vrlo privlačna, njihova unutrašnja lepota ogleda se u njihovom spoljašnjem izgledu. Još od prvih dana roditelji im usađuju porodične vrednosti,uče ih empatiji i poštovanju drugih.

IDEALAN su spoj: Ova tri horoskopska para dobijaju NAJLEPŠU i NAJBOLJU decu

Shutterstock

 

Mame Bikovi su takođe prilično tvrdoglave. One su te koji uče decu kako da se zauzmu stav, da se bore za sebe, ali istovremeno budu pošteni i pristojni.

Žena Lav i muškarac Vodolija

Spoj elemnata vatre i vazduha poseban je i jednistven. Kombinacija snažne, preduzimljive žene Lava i mudre i liberalne muške Vodolije daju im sposobnost za velike stvari, pa i kada je u pitanju vaspitanje i usmeravanje ptomaka. Ovi partneri se međusobno dopunjuju, podržavaju i prenose na decu svoje najbolje osobine.

Deca čija mama je horoskopska Lavica, a tata Vodolija su društvena i aktivna, lako pronalaze zajednički jezik sa vršnjacima, ali se odlično snalaze i u društvu odraslih.

Par

Shutterstock

 

Oni usvajaju najbolje osobine roditelja, što ih čini izuzetno harizmatičnim, njihovom šarmu se ne može odupreti, rođene su da budu zvezde i u svakom društvu su omiljeni.

Žena Devica i muškarac Riba

Ova dva znaka su kombinacija praktičnosti i sanjarenja. Zbog toga njihova deca odrastaju u porodičnoj atmosferi koja je nežna, vedra i iskrena.

Deca mama Devica i tata Riba su obično veoma pametna, ljubazna i poštovana. Ponekad su pomalo stidljivi, što im samo dodaje šarm. Takvu decu nazivaju i "starmalom" ili "starim dušama", oni su mirni, poslušni, razumni i mudri, što su osobine koje će zadržati i kada odrastu.

Komentari (0)
Loading