Dnevni horoskop za sredu 9. februar: LAVOVI, ovo je definitivno VAŠ DAN, JARČEVI vi bi trebalo da se pripaze jer je mnogo onih koji im zavide!

Vesti 09.02.2022 07:59 0

Zvezde će danas prema najvećem broju horoskopskih znakova biti blagonaklone

Dnevni horoskop za sredu 9. februar: LAVOVI, ovo je definitivno VAŠ DAN, JARČEVI vi bi trebalo da se pripaze jer je mnogo onih koji im zavide!

Shutterstock

Ovan 

Danas je idealan dan da se posvetite partnerskom odnosu jer će to popraviti vas odnos za naredni period. Do kraja dana obratite pažnju na moguće probleme u komunikaciji sa mlađim članom porodice. 

Bik 

Novčana situacija vas zabrinjava neko vreme i danas je dan kada to možete srediti uz podršku prijatelja. Budite oprezni kada nešto obećavate u vezi partnerskog odnosa. Do kraja dana mogući problemi sa stomakom. 

Blizanci 

Jedan član porodice vas opterećuje svojim problemima a na vama je da to rešite. Do kraja ove nedelje morate da odlučite u vezi poslovne odluke. Najvažnije da znate šta vi želite i u kom pravcu će ići vaša poslovna situacija. 

Rak 

Danas ste veoma neraspoloženi zbog uticaja drugih ljudi. Potrudite se da budete sebi najbitniji kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Zdravlje je odlično zahvaljujući vašem imunitetu. 

Lav 

Danas ste pod uticajem voljene osobe i to vam je veoma drago. Bićete veoma dobro raspoloženi kada je u pitanju poslovna i finansijska situacija. U narednih nekoliko dana mogući problemi sa zubima. 

Devica 

Ovo je idealan period da se okrenete sebi kada je u pitanju poslovna saradnja sa inostranstvom. Potrudite se da budete dosledni u rešavanju problema u krugu porodice. 

Vaga 

Danas ste veoma loše raspoloženi zato što ne uspevate da održite svoju reč kada su u pitanju odnosi u kući. Izbegavajte sukobe sa osobom u znaku Lava na planu posla. Zdravlje je stabilno. 

Škorpija 

Vaša poslovna situacija je veoma komplikovana i to zbog uticaja drugih ljudi. Potrudite se da napravite bolju organizaciju, što će doneti dobro i vama i drugima. Velika podrška partnera u vezi novčane situacije. 

Strelac 

Do kraja dana budite sebi najbolji i od sebe ne tražite previše. Budite spremni da se mnogo više angažujete za sebe lično u partnerskom odnosu.  Zahvaljujući vašoj poslovnoj situaciji osećate se bolje i ponosni ste na sebe.

Jarac

Vaše ambicije u vezi posla su veoma jasne i to će biti predmet ogovaranja u krugu poslovnih saradnika. Ne obraćajte pažnju na te priče već se okrenite da radite ono što ste naumili. Mogući problemi sa kičmom. 

Vodolija 

Danas je veoma tvrdoglav i kada su u pitanju odnosi sa partnerom zbog njegove posesivnosti. Ućićete u manji sukob jer partner ne može da razume vaše ponašanje. Do kraja dana lepe vesti iz inostranstva. 

Ribe 

Vaše emocije su veoma naglašene tokom današnjeg dana posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom i sa prijateljima. Do kraja dana obratite pažnju na moguće probleme sa disajnim organima. 

Komentari (0)
Loading