Dnevni horoskop za SREDU, 22. DECEMBAR: Blizancima je partnerski odnos veoma nestabilan, a Škorpije će doneti VELIKU odluku kada je u pitanju prijateljstvo

Vesti 22.12.2021 08:00 0

Evo šta nam zvezde donose u nedelju

Dnevni horoskop za SREDU, 22. DECEMBAR: Blizancima je partnerski odnos veoma nestabilan, a Škorpije će doneti VELIKU odluku kada je u pitanju prijateljstvo

Shutterstock

Ovan
Sreća je u malim stvarima pa je danas dan da se posvetite malim stvarima koje čine život u vašem životu. Budite mudri i sačuvajte neke informacije za sebe. Dovoljno se odmarajte. 


Bik
Već neko vreme osoba u znaku Jarca vam šalje ljubavne signale a vi ne reagujete. Danas se posvetiti razmišljanju o toj osobi,  možda donesete dobre zaključke. Mogući problemi sa pritiskom. 

Blizanci
Vaša današnja strategija je da budete dovoljno otvoreni sa članovima porodice. Partnerski odnosi je veoma nestabilan i to vas veoma uznemirava. Zdravstveno stanje je stabilno. 


Rak
Mesec vam pokreće polje dogovora i razgovora, budite strpljivi u razgovoru sa partnerom i sa mlađim članom porodice. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva. Problem sa hranom. 


Lav
Ovo  je dan kada ćete doneti bitne  odluke u vezi posla. Na vama je kako ćete saopštiti članovima porodice svoju dugoplaniranu odluku. Čuvajte se tračeva u krugu društva. Problemi sa vidom. 


Devica 
Stižu povoljne vesti iz inostranstva od osobe u znaku Ovna Bićete veoma zatečeni partnerovim  ponašanjem. Do kraja dana imate zanimljiv telefonski poziv. 


Vaga 
Vaša potreba za ljubavlju je danas veoma jaka i to oseća partner. On je veoma iznenađen neki vašim stavom. Vama će jako teško pasti njegovom komentarisanje. Problemi sa želudcem. 


Škorpija
Ovo je poseban dan za vas zato što ćete doneti veliku odluku u vezi prijateljski odnosa. Provedite popodne u društvu voljene osobe. Mogući problemi sa kičmom.


Strelac 
Ovo je veoma dobar period da započete nešto novo a posebno ako ste ljubitelji zdravog života..
Vaša snaga je u akciji i u pokretu tako da zdrav život dobija svoj oblik u vašem životu. Pijte dovoljno tečnosti.

 
Jarac 
Danas imate susret sa osobom koju dugo niste videli. Bićete veoma iznenadjeni nekim njenim komentarima u vezi vašeg života. Do kraja dana isplanirajte vaše radne obaveze. Mogući problemi sa kolenima. 


Vodolija
Do kraja dana bićete veoma dobro raspoloženi pod uticajem osobe u znaku Ovna. Novčana situacija je stabilna i razmišljate o novim izvorima prihode. Dobijate potvrdu za svoj rad. Izbegavajte vruće napitke. 


Riba
Mnogi od vas će poželeti da otputuju ili da razmišljaju o kraćem odmora. Idealan je period da gledate sebe i svoju poslovnu situaciju. Ne kriviti druge za svoje neuspehe. 
 

Komentari (0)
Loading