Dnevni HOROSKOP za PETAK, 11. februar: Bikovi obratite pažnju na PARTNERA, dok RIBE trebaju samo da se prepuste današnjem danu

Vesti 11.02.2022 08:49 0

Pogledajte šta vam zvezde danas poručuju

Dnevni HOROSKOP za PETAK, 11. februar: Bikovi obratite pažnju na PARTNERA, dok RIBE trebaju samo da se prepuste današnjem danu

unsplash.com

Ovan 

Tokom dana imaćete nekoliko prilika da se osetite ponosni na sebe i sve ono što ste do sada uradili u vezi posla i poslovnih obaveza. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Ribe. 

Bik 

Danas ste pod uticajem drugih ljudi posebno kada su u pitanju prijatelji. Ljubavna situacija je veoma komplikovana jer partner ne želi da ispriča detalje njegovog života. Zdravlje je pod uticajem problema sa kičmom. 

Blizanci 

Pokušajte da se vidite sa osobom u znaku Lava koja vam duguje objašnjenja u vezi posla i poslovne saradnje. Ljubavna analiza vam je aktuelna vec neko vreme i to vas posebno umara unazad par dana. Problemi sa stomakom. 

Rak. 

Situacija u kući je stabilna i to zbog vaseg dodatnog angažovanja. Potrudite se da budete sto bolji prema sebi, jer na taj način sebe čuvate emotivno i mentalno. Ljubav je u stagnaciji. 

Lav 

Do kraja dana mogući su dodatni problemi na poslovnoj strani. Nemate dovoljno vremena da se bavite drugim ljudima i to vam stvara teret. Jedan vas prijatelj vam je velika podrška u vezi posla. 

Devica 

Tokom ove radne nedelje mnogo toga ste pokrenuli i zahvaljujući vama i vašem angažovanju doživeli ste potpuni preokret. Osoba u znaku Jarca vam je velika podrška u vezi poslovnog projekta. Ljubav se komplikuje zbog uticaja prošlosti. 

Vaga 

Tvrdoglavost je danas vasa dominantna crta posebno u ljubavnim odnosima. Pokušajte da se malo korigujete kada su u pitanju odnosi u kući. Zdravlje je odlično. 

Škorpija 

Vasa emotivna strana je stabilna i to je ono što vas zanima. Posao vam je u drugom planu i necete se baviti onim sto nije " pod moranje ". Zdravlje je najbitnije i ono je pod uticajem problema sa pritiskom. 

Strelac 

Danas ste posebno raspoloženi za druge ljude i imate strpljenja za sve poslove koji ce vas zadesiti. Opustite se i čuvajte svoj mir jer ce partner pokušavati da vas vraca u proslost. 

Jarac 

Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa partnerom i to ce vas emotivno pogoditi jer ce od vas mnogo toga traziti. Zdravlje vam je pod uticajem drugih odnosno njihovo raspoloženje utice na vas. 

Vodolija 

Ovo je vas poseban dan jer cete prihvatiti neki novi poslovni projekat koji vam donosi mnogo dobre stvari. Ljubav je stabilna i to vas mnogo umiruje. Zdravlje je odlično. 

Ribe 

Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa partnerom i sa svojim prijateljima u vezi bitnog koraka koji morate preduzeti narednih nekoliko dana. Opustite se i verujte sebi i svojim sposobnostima. 

Komentari (0)
Loading