BLIŽI SE DAN ZALJUBLJENIH: Astrolozi tvrde da tri ZNAKA imaju najveću šansu da PRONAĐU SRODNU DUŠU, a neke očekuju i iznenađenja!

Vesti 12.02.2022 12:08 1

Februar je mesec ljubavi, ali nekima će se sreća ipak više osmehivati nego drugima

BLIŽI SE DAN ZALJUBLJENIH: Astrolozi tvrde da tri ZNAKA imaju najveću šansu da PRONAĐU SRODNU DUŠU, a neke očekuju i iznenađenja!

Shutterstock

Tri znaka Zodijaka očekuje neverovatna sreće na Dan zaljubljenih. Očekujte strast i ljubavne iskre.

Bik

Vaša seksualna energija će biti pojačana. Na ljubavnom planu situacija je izuzetno stabilna pa ne morate brinuti o velikim promj+enama tokom ovog perioda. Slobodne Bikove čeka pravo vreme da istraže svoje mogućnosti, a oni koji su u vezi mogu očekivati period ogromne strasti.

Spoj planeta romanse, Venere i planeta moći, Marsa donosi mnogo romantike i strasti osobama u ovom znaku. Komunikacija sa partnerom je odlična, mnogi od vas će otkriti nove vidike.

Blizanci

Blizanci će biti pozitivni i energični. Dan zaljubljenih će provesti deleći nežnosti, anjihovo samopouzdanje će biti  pojačano. Slobodni Blizanci definitivno ulaze u novu vezu i mogu da očekuju strastveni start.

Škorpija

Škorpiju čekaju velike promene na intimnom planu. Planeta sreće i obilja, Jupiter će biti veoma blagonaklona prema njima i omogućiće im da uživaju u svim dobrim promenama u svom ljubavnom životu. 

Slobodnim Škorpionima, Dan zaljubljenih može to promijeniti. Onima koji su u vezi, stvari na ljubavnom planu će biti još bolje,iskusiće samo pozitivne promene. Čekaju ih predivne romantične noći, a moguće je i iznenađenje.

Komentari (1)
Loading
SKORPION - AUSTRIA
12.02.2022 12:47

Sta,opet cu se zaljubiti🤔🤣🤣🤣 Ako verujes 🤣🤣🙋‍♂️💋.