Dnevni horoskop za NEDELJU, 13. februar: RAKOVI neka se paze ljubomore, LAVOVE očekuje veoma bitan poziv

Nena Janković Vesti 13.02.2022 08:30 0

Proverite kako su vam zvezde naklonjene danas

Dnevni horoskop za NEDELJU, 13. februar: RAKOVI neka se paze ljubomore, LAVOVE očekuje veoma bitan poziv

unsplash.com

Ovan 

Kod vas je naglašeno polje rada i svakodnevih odnosa, tako da ste fokusirani na ono što je uobičajeno. Nema posebnih iznenađenja, ali možete imati jedan interesantan poziv od osobe u znaku Lava. Zdravlje je odlično. 

Bik 

Danas mnogo razmišljate o svojim emocijama i o svom partneru. Bićete veoma raspoloženi za komunikaciju sa članovima porodice u vezi novih porodičnih planova. Mogući problemi sa zubima. 

Blizanci

Venera, planeta kreativnosti i ljubavi aktivira vaše poljem podsetim i strahova. Imaćete potrebu da razgovarate sa svojim prijateljima da bi mogli da se opustite. Osoba u znaku Jarca vas izuzetno nervira zbog poslovnih planova. 

Rak 

Potrudite se da saznate što bolje šta namerava vaš partner u budućnosti jer na taj način imate bolji uvid u vaš odnos. Nemojte biti ljubomorni i posesivni jer to može da upropasti samo vama te raspoloženje. 

Lav 

Ovo je jako dobar period da se pozabavite svojim poslom i svojim poslovnim aspektima. Do kraja dana i mogući su veoma bitniji telefonski razgovori sa osobama sa poslovne strane. 

Devica 

Zaokupljeni ste rešavanje problematike oko posla i novih poslovnih planova. Budite spremni na saradnju sa osobom u znaku Ovna koja ima iste ili slične stavove kao i vi. Moguć problem sa pritiskom. 

Vaga 

Današnji dan iskoristite da se posvetite odmaranju i da popravite odnose sa partnerom. Moguće da će vas kontaktirati osoba iz inostranstva u vezi moguće poslovne saradnje. 

Škorpija 

Nedelja je dan za odmor tako da ćete i vi u tome uživati. Do kraja dana okrenite se sebi i probajte da maksimalno odmarate u onome što vas čini srećnim. Mogući problemi  sa pritiskom. 

Strelac 

Danas ćete se posvetiti svojim aktivnostima i druženju sa prijateljima. Do kraja dana očekujte povoljne vesti iz inostranstva u vezi mogućeg puta. Zdravlje je odlično. 

Jarac 

Vaša snaga "leži u potrebi" da se posvetite odgovorno i veoma posvećeno svojim poslovnim problemima. Tokom dana imaćete nekoliko prilika da popravite svoj odnos sa partnerom. 

Vodolija 

Tokom dana bićete veoma nezadovoljni situacijom unutar kuće jer nemate svoj mir. U ovom periodu veoma je važno da se koncentrišete na sebe i svoje potrebe. Zdravlje je stabilno. 

Ribe 

Do kraja dana bićete pod utiskom drugih ljudi posebno kada su u pitanju članovi porodice koji vas opterećuju svojim problemima. Nemojte da dokazujete ni sebi ni drugima svoje emocije. 

Komentari (0)
Loading