Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 30. avgust: RAKOVI čuvajte se OVNOVA, a LAVOVE stižu posledicu umora

Naj žena Vesti 30.08.2021 08:30 0

Nena Janković, naš astrolog, otkriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 30. avgust: RAKOVI čuvajte se OVNOVA, a LAVOVE stižu posledicu umora

Shutterstock

Ovan

Vaša energija je veoma jako dobro usmerena kao poslu tako da rezultati vas očekuju narednih nekoliko dana. Ljubavna situacija se popravlja i osećate uzvraćenu emociju. Zdravlje je stabilno.

Bik 

Početak dana posećujete sebi i svojim obavezama što može partner da nam zameri jer je njemu potrebna emotivna podrška. Veoma važne vesti vas očekuju tokom dana u vezi putovanja. Mogući problemi sa stomakom. 

Blizanci

Ovo je dan posvećen drugima pa se potrudite da osete saradnici na poslu koliko je vaše zalaganje važno i bitno. Moguće manji sukob u krugu porodice zbog nekih reci koje ste izgovorili pre izvesnog vremena. Problemi sa glavoboljom. 

Rak

Porodična situacija vas inspiriše i veoma ste srećni zbog uspeha mlađeg člana porodice. Poslovna situacija je stabilna i to vas jako veseli. Čuvajte se loših reči osobe rođene u znaku Ovna. 

Lav

Čitav dan ste pod utiskom zdravstvenih problema koji mogu biti posledica umora i poslovnog stresa. Ako ste u situaciji odmarajte kući ili skratite boravak na poslu. Najvažnije da sačuvate svoj imunitet. 

Devica 

Posvetite sebi pažnju posebno kada je u pitanju odnos sa prijateljima. Ispuniće vas jedna vest vezana za posao i inostranstvo. Uzimajte više tečnosti i odmarajte malo više.

Vaga 

Vaša potreba da volite i da budete voljeni danas je posebno izražena. U vezi ili u braku bićete ponosni na neke stvari koje će vam partner izgovoriti. Novac stiže i zbog toga ste jako zadovoljni. Problem sa kičmom. 

Škorpija

Emocije su danas na dnevnom redu pa će da se posebno baviti onim što osećate. Partner vam danas nije  prava podrška jer je zaokupljen svojim problemima. Stižu vaš nerešeni odnosi iz prošlosti. Čuvajte se tračeva.

Strelac

Do kraja dana pozitivne i lepe vesti iz inostranstva u vezi poslovne saradnje koja je u najavi. Zbog svog umoran obratite pažnju na izgovorene reci u krugu porodice jer vas neko može veoma pogrešno shvatiti. Odmarajte više. 

Jarac

Situacija u krugu firme ili posla kojim se bavite je veoma izazovna i od vas zavisi kako će se rešavati. Ljubavna situacija je pozitivna i imate veliku podršku od strane partnera. Zdravlje je odlično. 

Vodolija

Današnji dan je kao lavirint iz koga ne vidite izlaz posebno kada su u pitanju problemi na planu posla, ali i u vezi partnerskog odnosa. Do kraja dana potrudite se dana mudar način rešite odnos u krugu porodice. Glavobolja. 

Ribe

Energetski se osećate veoma slabo i to zbog događaja iz prošlosti. Nerešeni odnosi u krugu porodice mogu vas koštati mira. Budite dovoljno strpljivi da sačekate svoj red da kažete ono što je jako važno.

Komentari (0)
Loading