Naredna TRI dana čeka nas HAOS: Kvadrat Urana i Merkura donosi svađe i raskide, ova TRI ZNAKA su u najvećoj opasnosti

Vesti 22.02.2022 14:54 0

Vreme kvadrata Merkura i Urana zadaje ogromne muke i neharomonične aspekte za sve horoskopske znakove

par

Shutterstock

Astro stručnjaci su nam nagovestili veoma napet period sa teškim aspektima. Vreme kvadrata Merkura i Urana, koji će trajati narednih nekoliko dana, dovodi do toga da će se osećati tenzija u vazduhu. Svi će biti napeti i pod pritiskom da nešto neće stići, da će nešto zaboraviti, da se posao neće završiti na vreme. 
Želećete nešto da kažete ali ćete se hvatati za pogrešne reči i tako doći će za čas do sukoba misljenja. 
Period ogromne želje da se zauzmeta za sebe, svoje pravo, ali ne i dobar tajming. 

Izrazita opasnost dolazi od ulaska u sukobe misljenja iz poslovnog okruženja ili sa nekim osobama od autoriteta. Smatraćete da vam ograničavaju potencijal, slobodu, prava. Ovo je period vaše pobune za vas same. 

Ova tri horoskopska znaka treba najviše da povedu računa u narednom periodu i obrnu situaciju u svoju korist!

Ovan

Moguće ogromne komplikacije sa finansijama u ovom periodu. Okromnu pažnju treba da obratite na to da se konsultujete sa više osoba pre donošenja neke odluke. Period za vas može biti itekako napet jer do vas stižu pogrešne informacije, što izaziva stalno ispitivanje i proveravanje kako vas, tako i ljudi oko vas. 
Najbolje bi bilo da odložite sve ključne stvari koje treba da odradite za neki drugi put, kako ne biste finansijski posrnuli. 

 

Devica

Moć govora i rasuđivanja device u danima koji dolaze neće biti brilijatan kao inače. To će im zadavati ogromnu glavobolju jer neće imati sve pod kontrolom. Pritisak na poslu i očekivanja koja su trenutno iznad njihove energije stvaranja, dovode do ogromne nervoze. Savet astrologa je da malo prikočite i ne stvarate bespotrebnu tenziju u svojoj glavi jer stvari će na kraju ispasti baš onako kako ste zamislil.

Riba 

Ova energija kod vas stvara blokadu u ljubavnom odnosu. Ulazite u sukob sa partnerom bez nekog posebnom razloga, jer ste vi lično jako dugo nezadovoljni. U upitniku ste da li da prigrlite nove mogućnosti ili da ostanete u ovoj sadašnjoj priči. Nabijena tenzija stvara sve veće konflikte sa partnerom, tako da savetujemo da se osamite i tako u miru razmislite šta je najbolje u budućnosti za vas. Nikako sad ne donosite odluku, možete zažaliti. 

 

 

Komentari (0)
Loading