Dnevni horoskop za SREDU, 1. septembar: Merkur Blizancima daje VETAR u leđa, dok Škorpije danas "odmaraju" u drugom planu

Naj žena Vesti 01.09.2021 08:00 0

Nena Janković, naš astrolog, otkriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni horoskop za SREDU, 1. septembar: Merkur Blizancima daje VETAR u leđa, dok Škorpije danas "odmaraju" u drugom planu

unsplash.com

Ovan 

Danas već osećate umor što se tiče posla i vašeg angažovanja pa se potrudite da nađete način da manje radite. Ljubavna situacija vam je idealna i bićete veoma zadovoljni razgovorom sa partnerom. Zdravlje je odlično. 

Bik 

Danas dolazite do novih informacija u vezi posla i bićete jako zadovoljni saradnjom sa ljudima. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Ribe u vezi nekog puta. Partnerski odnos vas danas ne zanima. Još uvek osećate neku ljutnju prema partneru. 

Blizanci 

Merkur pokreće vašu energiju i danas se osećate jako dobro i inspirativno. Osoba u znaku Jarca vam predlaže poslovnu saradnju na duže staze. Na vama je da razmislite o tome. Problem sa kičmom. 

Rak 

Početak dana je veoma dobar jer će te čuti jako povoljne vesti u vezi vašeg zalaganja na  poslovnom planu. Partnerski odnos je veoma stabilan. Zdravstveno se osećate pomalo umorno. 

Lav 

Današnji dan je veoma nestabilan zbog vaših aktivnosti koje nisu ujednačene. Jako je važno da se koncentrišete i fokusirate na ono što radite. Ljubavni problemi vas okupiraju već nekoliko dana. Obratite pažnju na svoj mir. 

Devica 

Tokom dana mogući su sukobi sa partnerom zbog trivijalnih stvari. Ne dozvolite da vas partner pomera jer vam je danas jako važan dan što se tiče posla i poslovnih sastanaka. Do kraja dana mogući problemi sa zubima. 

Vaga 

Potrudite se da budete mudri u pregovorima u vezi posla a posebno kada je u pitanju novi projekat. Do kraja dana lepe vesti u vezi partnerskog odnosa i uspeh koji postiže vaš partner. 

Škorpija

Koliko god da se trudite danas ćete biti uvek u drugom planu posebno kada je u pitanju partnerski odnos. Budite mudri i sačuvajte svoj mir. Do kraja dana jedan član porodice vas opterećuje sobom i svojim problemima. 

Strelac 

Danas je najbolje da se okrenete sebi i da sačuvate sve ono što ste radili unazad nekoliko dana. Ovo se posebno odnosi na mlađe pripadnike ovog znaka. Mogući planovi za kraći put do kraja nedelje. Problem sa kolenima.

Jarac 

Vaša reč vredi mnogo i to ćete danas dokazati na sastanku sa saradnicima. Do kraja dana čuvajte se sukoba u koju možete biti uvučeni bez velike najave u krugu porodice. Čuvajte se stresa.

Vodolija 

Ovo je idealan dan da se posvetite ljudima koje volite naročito svojoj porodici i potomstvu. Mladi član porodice traži vašu podršku. Čuvajte se tračeva na poslovnoj strani posebno od osobe u znaku Ribe. 

Ribe 

Ono što vas danas čini srećnim jeste situacija na poslovnoj strani jer dobijate priznanje za ono što ste radili unazad nekoliko dana. Partner je jako ponosan na vas. Odmarajte i posvetite se imunitetu. 

Komentari (0)
Loading