Osetili ste MAGNETNU PRIVLAČNOST sa osobom koju ste tek upoznali? Jedan signal objašnjava SVE, može biti neko iz PROŠLOG života

M. G. Vesti 24.02.2022 15:50 0

Šest znakova da ste sreli osobu iz prošlog života - ovaj odnos može biti fantastičan ili toksičan, evo kako ga prepoznati.

Osetili ste MAGNETNU PRIVLAČNOST sa osobom koju ste tek upoznali? Jedan signal objašnjava SVE, može biti neko iz PROŠLOG života

unsplash.com

Da li vam se ikada dogodilo da sretnete osobu i sa njom odmah osetite duboku povezanost? Stručnjaci za spiritualno smatraju da je moguće u sresti osobu sa kojom smo bili u odnosu u prošlom životu. To je osoba koju smo sreli ili ostvarili određeni vid interakcije na nekom drugom mestu, u drugom vremenu ili potpuno drugom životu. Evo kojih šest znakova pokazuju da ste sreli osobu iz prethodnog života, po njima ćete je prepoznati.

Kompatibilnost u horoskopu

Ako se često pitate da li je vaš partner iz nekog od vaših prošlih života, zvezde bi mogle imati odgovor. Sinastrija (uporedni horoskop) je astrološka grana koja se može koristiti za poređenje kompatibilnosti natalne karte između dve ili više osoba. Ista stvar se može koristiti i za identificiranje odnosa iz prošlih života.

Osetili ste MAGNETNU PRIVLAČNOST sa osobom koju ste tek upoznali? Jedan signal objašnjava SVE, može biti neko iz PROŠLOG života

pixabay

 

Južni Mesečev čvor posebno je povezan sa našim prošlim životima, tako da poravnavanje Južnih čvorova može biti snažan pokazatelj da ste u vezi sa osobom iz prošlog života.

Slušajte svoju intuiciju

Prvi utisak, emocije ili osećaj u stomaku kada vidimo neku osobu mogu nam otkriti značajne smernice kako će se taj odnos razvijati, kakvu energiju osoba emituje. Intuicija će vam najčešće dati vrlo jasan osećaj kada sretnete ljude koji su bili značajni u prošlom životu. Reakcija je obično ili loša ili dobra, a retko neutralna. Energetska privlačnost je izuzetno intenzivna. Na primer, zaljubljivanje na prvi pogled može biti jedan od signala da ste sreli blisku osobu iz prethodnog života.

Osećate snažnu privlačnost

Ljudi koji su imali neki odnos u prethodnom životu mogu biti i srodne duše. To ne mora nužno biti ljubavnik, mogu se pojaviti kao članovi porodice, kolege ili prijatelji. Bez obzira na formu, u svakoj vezi iz prošlog života postoji zajednička tema – oboje snažno tražite i želite jedno drugo, veza je neraskidiva. To može značiti da postoji neki nedovršeni posao koji treba rešiti između vas dvoje. Možete to prepoznati i po ciklusu ponašanja ili situacija koji s eponavlja kako biste izvukli lekciju ili važnu pouku.

Zbunjujuća dinamika odnosa

Ponekad se dinamika odnosa može činiti zbunjujućom. To može biti uzrokovano nekim delovanjem iz prošlosti. Vas dvoje možda igrate različite uloge od onih u prošlosti. Konekcija nije lagana, ponekad je bolna, učite jedno drugoga određenim lekcijama.

Gubite pojam o vremenu kada ste zajedno

Postoje prijateljstva i partnerstva koja traju ceo život, a možda čak i više od jednog života. Na primer, svi mi imamo jednog prijatelja sa kojim možda nismo u kontaktu godinama, ali kada se sretnemo, čini da se ništa nije promenilo.

Par

Shutterstock

 

Ovi odnosi koji se osećaju bezvremenskima mogu ukazivati ​​na to da su to veza iz prošlog života.

Veze iz prošlih života sa životinjama ili kućnim ljubimcima

Ako vas snažno privlači određena rasa pasa bez ikakvog objašnjenja, onda bi to mogla biti privlačnost koja je preneta iz prošlog života. Na isti način, neke životinje mogu pronaći ljude jer su njihove duše povezane iz prethodnog života. Međutim, životinje ne možemo pitati o njihovim osećanjima, pa se samo moramo osloniti na svoje instinkte.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading