OVAKO ĆE OTERATI PARTNERA: Bik ne oprašta, a lav će vas bukvalno ugušiti sa prohtevima!

Vesti 26.02.2022 16:37 0

Nekada zbog straha od ljubavo oteramo od sebe ljude sa kojima zapravo želimo da budemo

raskid

Pexels

Ovako se u tim situacijama ponašaju horoskopski znakovi:

Ovan

Ovaj horoskopski znak plaši se posvećenosti. On se može da se zaljubi za čas. Voli da isprobava nove stvari i smeta odsustvo kontrole koje se javi kad je zaljubljen. Ali kada se situacija smiri i kada stvari postanu ozbiljne, normalne i uobičajene, Ovan postaje nemiran i nervozan. On više voli da juri za uzbuđenjem, a kad to prođe on ne zna kako da se ponaša.

Bik

U većini slučajeva oni su strastveni partneri koji ne prave greške. Oni vole vatreno i duboko i to je njihova najbolja odlika. Na mnogo načina, Bikovi su idealni partneri – nežni, posvećeni, nesebični, topli i puni ljubavi. Ali ako partner napravi grešku oni će teško oprostiti i postaće hladni i odbojni.

Blizanci

Oni nisu sigurni u potpunosti šta žele - od ljubavi, ali i od života pa time plaše drugog partnera. Zbog toga često prebacuju odgovornost na partnera i očekuju da on odluči umesto njih. Očekuju od partnera da oni otkriju što je njima važno.

Partnera ne shvataju kao podršku već postaju zavisni od njih i oslobađaju se odgovornosti.

Rak

Pokušavaju da nametnu partneru kako treba d ase oseća. Intuicija je veliki dar, ali u ljubavnoj vezi može biti veliki izazov. Prečesto govore partneru kako treba da se oseća, a ne postavljaju pitanja o njegovim emocijama. Skloni su da zaborave da on ima svoje vlastite doživljaje.

Lav

Pokušavate da kontrolišete  stvari koje se ne mogu kontrolisati što plaši partnera. Lavovi se u vezi izuzetno trude, čak i preterano, ne dajući prostora partneru. Partner misli kako od vas ne može da diše jer ga vi ne puštate na miru i želite da držite sve pod kontrolom

Devica

Prvo preplašite sebe, a onda  se zahvaljujući svojim strahovima i sumnjama udaljavate od partnera. Čim osetite sreću, uplašite se. Tada, vi pronalazite milion razloga koji mogu da ukažu zašto bi vaša veza mogla propasti. Koliko god vaš partner bio pun razumevanja i podrške imaće mnogo problema da izađe na kraj s vašom preteranom zabrinutošću.

Vaga

Vage su preterano popularne, imaju mnogo prijatelja i obožavatelja. Vaš partner će se vrlo verojatno u nekim situacijama osećati nesigurno i ugroženo, posebino kada se suoče s drugim ljudima kojima dajete pažnju. Njemu će to sve izgledati kao da se mora boriti za mesto u vašem životu.

Škorpija

Oni su sposobni da sabotiraju vlastitu sreću, a time plaše partnera. Biće im potrebno dosta vremena da poveruju da s nekim zaista mogu biti srećni i da to zaslužuju.

Umesto da dozvole sebi da uživaju, da se predaju emocijama i žive u trenutku, oni nekako uvek završe u paklu ljubomore i posesivnosti, sumnje i nepoverenja i stalne brige o tome hoće li veza potrajati.

Strelac

U vezi su u potpunosti pasivni. Tako i  partnera od sebe. Optimizam i bezbrižnost su njihove najbolje osobine, ali kada je emotivni odnos u pitanju, oni ne shvataju kako treba da se ponašaju. Partner se u takvoj vezi oseća kao da je sam i zato se odlučuje na odlazak. 

Jarac

Oni vrlo često pretpostavljaju da će se dogoditi nešto loše. Jarčevi su realni i žele da budu spremni na svaku situaciju ali isto tako u vezu unose pesimističku atmosferu, koja ubija radost i opuštenost.

Jarčeve najbolje osobine su njegova fokusiranost na cilj, organizacija i perfekcija, ali u vezi, te osobine mogu biti ekstremno toksične.

Vodolija

Vodolije  su velikodušne i nesebične osobe, ali kada je u pitanju partner onda se priča menja. U takvom odnosu oni beže od prisnosti i nastoje da pobegnu od patetike i sentimentalnosti. Plaše se prepuštanja osećanjima. Time povređuju i sebe i partnera.

Ribe

Izuzetno su privržene partneru, ali ako nešto nije po njihovom planu preuzeće ulogu žrtve. Ribe često zanemaruju tuđa osećanja, a ističu svoja što može uticati da se partner oseća kao da ne postoji u vezi.

Komentari (0)
Loading