Sa njima je brak prava BAJKA: Ove žene su NAJBOLJE SUPRUGE, tri znaka sa kojima je svaki dogovor lak

M. G. Vesti 26.02.2022 23:00 1

Ovo su najbolje supruge Zodijaka – sa njima je brak bajka

Sa njima je brak prava BAJKA: Ove žene su NAJBOLJE SUPRUGE, tri znaka sa kojima je svaki dogovor lak

Pexels

Ako je verovati astrologiji pripadnice ova tri horoskopska znaka važe za najbolje supruge. Sa njima vaš brak će biti poput bajke.

Ovo su savršene supruge horoskopa, spadate li i vi među njih?

Rak

Ljubav koju oseća račica, svakako je jedna od najboljih majki i supruga horoskopa. Kada se račica zaljubi ona svog partnera obožva, pruža mu sve što mu je potrebno od ljubavi do najukusniji hrane, a kad deca dođu na svet ne postoji ništa što im je bitnije od njih.

Lav

Lavica, kao i prava lavica ne da na sebe i svoju decu, ona štiti svoju porodicu, a od muškarca traži da bude podjednako jak koliko i ona. Lavica bezuslovno voli, a ne traži ništa za uzvrat. Jednostavno pruža sve što joj je potrebno. Obožavaćete je, a nikada joj neće trebati da da povoda za to.

Jarac

Jačina i stabilnost jarice upravo su ono što je čini jednom od najboljih supruga horoskopa. Njena odgovornost, dužnost i posvećenost neće dopustiti da se plamen ljubavi ikada ugasi. Uz nju svakim danom postajete sve bolji i bolji dok jednog dana ne shvatite da ste se iz žabe pretvorili u princa koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe.

Ona je ta koja vas je volela dok ste još bili „nevidljivi“, ali se i pobrinula da vas svi čuju i vide. Čovek vredan pažnje, stabilan, jak i odgovoran. Ona ne živi u bajci, već stoji čvrsto na zemlji svesna šta od koga može očekivati.

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
Vaga
27.02.2022 08:32

Za zenu raka podpisujem. Naj bolja zena na svetu. Kao mladji imao sam devojke racice s kojima su veze bile kratkog daha mislio sam boze sa ovim racicama nema sanse... Kad ono medjutim. Prevario sam se i dobro je sto je tako rak kao supruga je naj odanija supruga i zena kojoj treba puno ljubavi i podrske od strane porodice jer im je ona sve. Ako se zanemari i prihvati njihova pririda u amplitudama u raspolozenju. Zivto sa njima moze biti zaista izuzetan. Sto se tice zene raka moje misljenje je da su to izuzetne supruge i majke i nikada na svetu nebih znao da nemam takvu suprugu pored sebe. To su sjajne zene i majke .Nikada je nebih menjao ni zasta na celom ovom svetu.