DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK, 28. februar: Bikovi pogledajte malo SEBE, Vage budite više iskrenije

Vesti 28.02.2022 08:50 0

Pogledajte šta vam danas zvezde poručuju

DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK, 28. februar: Bikovi pogledajte malo SEBE, Vage budite više iskrenije

Pexels

Ovan 

U ovih nekoliko dana imaćete nekoliko razgovora sa ljudima oko posla. Budite spremni na kompromis oko novog poslovnog projekta. Ljubav vam je u drugom planu. Zdravlje je stabilno. 

Bik 

U ovom periodu od vas mnogo toga zavisi kada je u pitanju odnos sa partnerom, jer on ima mnogo poslovnih aktivnosti koje mu oduzimaju vreme. Porodica vas opterećuje nekim novim zahtevima. Budite sebi najbolji i najbitniji. 

Blizanci

Tokom današnjeg dana imaćete nekoliko prilika da se sebi dokazete i da budete uspešni u tome što radite. Imaćete potrebu za kretanjem i to je jako važno za vaše zdravlje. Budite spremni na razgovor koji može biti neprijatan sa osobom u znaku Ovna. 

Rak 

Tokom dana imaćete nekoliko sukoba mišljenja sa partnerom u vezi vase buducnosti. Budite spremni na kompromis jer je to najbolje rešenje. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi novca. 

Lav 

Vama je danas veoma izražena potreba da dominirate posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom i sa svojim prijateljima. Oni vam to ne zameraju ali ćete baš preterivati u svemu tome. Zdravlje je odlično. 

Devica 

Nemojte biti tvrdoglavi i da se ljutite na druge ljude koji su bili vama bitni u prošlosti. Poslovna situacija nije dobra jer niste završili nešto do kraja. Ljubav je veoma nestabilna i to vas pomalo brine. Glavobolja. 

Vaga 

Tokom nedelje imaćete nekoliko bitnih promena u vezi posla i poslovnih subjekata. Vaša reč je jako važna medju saradnicima. Partner vam nije oprostio neke stvari koje su bile skrivene duboko u vama. Nije bitno koliko ste se ljutili, bitno je da budete iskreni. 

Škorpija 

U ovom periodu od vas zavisi sve što se tiče posla i poslovnih obaveza. Osoba u znaku Lava vam je velika podrška u vezi posla i to iskoristite na najbolji mogući način. Zdravlje je odlično. 

Strelac 

Danas ste veoma nervozni i to vas veoma emotivno crpi. Vaš odnos sa porodicom i prijateljima je danas veoma aktuelan jer vam je potrebno tudje misljenje da bolje sagledate sebe i druge. Problemi sa kičmom. 

Jarac 

U ovom periodu najvažnije je da se vidite sa partnerom i da razrešite odredjene aktivnosti iz prošlosti. Novac vam je veliki teret kroz odnos sa partnerom. Pokušajte da budete strpljivi. 

Vodolija 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla. Osoba u znaku Ovna vam je velika poslovna podrška u vezi budućeg projekta. U narednih nekoliko dana imaćete probleme sa kičmom. 

Ribe

Do kraja nedelje mogući su manji sukobi na poslu ili sa poslovnim saradnicima. Budite samo smireni i strpljivi, problem nije do vas. Partnerski odnos je veoma nestabilna zbog partnerovog nepoverenja. Zdravlje je dobro. 

Komentari (0)
Loading