Dnevni horoskop ZA SREDU, 2. MART: Ovnovi, trebalo bi da usporite, Lavovi obratite pažnju na zdravlje!

Vesti 02.03.2022 07:59 0

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile danas

slavlje

Shutterstock

Ovan 

Pa da pustite stvarima da se spontano vrati u prvobitni oblik kada je u pitanju posao od prošle nedelje. Vaši ljubavni problemi ne mogu lako da se reše zbog vaše tvrdoglavosti. Mentalno ste premoreni. 

Bik 

Posao vam je na prvom mestu i bićete uspešni u svemu što preduzmete. Odnos sa partnerom je danas veoma negativan što vas čini neraspoloženim. U narednih nekoliko dana obratite pažnju na probleme sa pritiskom. 

Blizanci 

Danas osećate veoma loše zbog drugih ljudi i zbog tračeva koji ćete čuti o sebi. Pokušajte da se distancirati od svih negativnih vesti i negativnih ljudi. Odnos u porodici znatno bolji zahvaljujući vašim iskrenim namerama. 

Rak 

Na poslovnoj strani delujte konstruktivno i sve će biti u najboljem redu. Tokom današnjeg dana obratite pažnju na moguće probleme u krugu porodice. Vi ste taj koji može sve da reši jednom rečenicom. 

Lav 

Danas ste veoma traženi posebno kada je u pitanju poslovna situacija. Do kraja dana mogući problemi u komunikaciji sa starijim ljudima na poslu. Problem sa zdravljem. Pad imuniteta. 

Devica 

Danas ste pod velikim uticajem vašeg entuzijazma ali to nije dovoljno da ispunite očekivanja vašeg partnera. Bićete veoma nervozni kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Mogući problemi sa kičmom. 

Vaga 

Imate posla čak previše ali ste u dobroj kondiciji,  možete sve da završite na vreme. Ljubavna situacija je komplikovana i veoma ste tvrdoglavi za rešavanje tog problema. Obratite pažnju na moguće probleme sa sinusima. 

Škorpija 

U narednim periodima bićete veoma pod jakim utiskom Jupitera, a danas Jupiter pokreće vašu poslovnu situaciju. Imaćete jako važan sastanak do kraja dana. Obratite pažnju na eventualne probleme sa zubima. 

Strelac 

U ovom periodu najvažnije je da sačekate svojih pet minuta posebno kada su u pitanju odnosi sa osobom u znaku Ovna. Situacija na poslu nije sjajna ali od vas zavisi kako će ići dalje. Obratite pažnju na moguće probleme sa kolenima. 

Jarac 

U ovom periodu najbolje je pokrenete svoj posao jer na taj način dokazujete svoje ambicije. U ovom danu je jako važno da se okrenete sebi i da sačuvate svoj unutrašnji mir. 

Vodolija

Budite strpljivi mada je to teško izvodljivo kada ste vi u pitanju. Potrudite se da pokrenete novu poslovnu priču koja može biti veoma interesantna do kraja proleća. Zdravlje je odlično. 

Ribe 

Danas ste jako potrebni ljudima oko sebe posebno osobi u znaku Jarca. Okrenite se više svakodnevnici jer su mogući novi poslovni susreti sa ljudima oko vas. Obratite pažnju na spavanje. 
 

Komentari (0)
Loading