Astrolozi kažu da nas ČEKA DAN ČUDA: Dešava se JEDNOM u godini, svakom znaku će se život PROMENITI iz korena

M. G. Vesti 03.03.2022 09:42 0

Vreme čuda je stiglo - menjajte sve što vam smeta, sad je pravi momenat

Astrolozi kažu da nas ČEKA DAN ČUDA: Dešava se JEDNOM u godini, svakom znaku će se život PROMENITI iz korena

unsplash.com

Astrolozi predviđaju da će se 5. marta dogoditi "dan čuda", koji se dešava samo jednom godišnje, a koji će se jednako odraziti na svaki horoskopski znak.

Samo jednom godišnje događa se dan koji astrolozi definišu kao "dan čuda", a ove godine desiće se 5. marta. Tog datuma će biti i konjunkcija Jupitera i Sunca, što će dodatno uticati na horoskopske znakove.

Jupiter menja znak svakih 12 do 13 meseci i svake godine je u susretu sa Suncem u drugom znaku. Ove godine, "dan čuda" po horoskopu dogodiće se 5. marta i Jupiter će biti u Ribama.

Ribe su znak mašte, pomeranja granica, umetnosti, saosećanja, označavaju snove i isceljenje. Astrolozi "čudo" u ovom smislu definišu kao iznenadnu i dobrodošlu promenu percepcije koja nas iz straha vodi u ljubav.

Jupiter donosi sreću, avanturu, želju za rizicima, dok Sunce daje snagu, veru, energiju i elan.

Kada se sretnu na nebu što će se ove godine dogoditi 5. marta u nama bude želju da promenimo sve što ne valja, i ujedno nam daju snagu da to i uradimo. Bilo da je u pitanju posao, ljubav ili neka važna odluka, 5. mart kao "dan čuda" je dan kada bi trebalo da krenemo u realizaciju planova.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading