Horoskop otkriva sudbinu Vladimira PUTINA: Ovo su njegove SLABE TAČKE, a samo jedna stvar može da ga SLOMI

Vesti 03.03.2022 15:01 1

Natalna karta Vladimira Putina objašnjava zašto su mu neke stvari predodređene

Horoskop otkriva sudbinu Vladimira PUTINA: Ovo su njegove SLABE TAČKE, a samo jedna stvar može da ga SLOMI

Shutterstock

Predsednik Rusije Vladimir Vladimirovič Putin je rođen u znaku Vage sa Suncem u jakoj konjukciji sa Saturnom u 12. polju. Ova konjukcija govori o jačini njegove ličnosti i o tome da njegova snaga dolazi kada svi misle da je sve gotovo. Njegova snaga je zapravo ono što niko ne može da predvidi i da zna jer 12. polje govori o potencijalima koje osoba krije duboko u sebi. To polje ima veliki značaj u njegovom horoskopu jer se tu nalazi i Neptun i Merkur što zapravo njemu daje jednu vrstu tajanstvenosti i da ga ljudi doživljavaju kao veliku enigmu. 

Kada posmatramo njegov podznak koji se nalazi u znaku Škorpije on zapravo utiče na njegovu distanciranost u odnosu na okolinu i na događaje a samim tim to doprinosi njegovoj pribranosti i racionalnosti u rešavanju svih životnih problema i situacija. 

Vladar njegovog horoskopa je Pluton koji se nalazi na vrhu 10. kuće koja govori o karijeri i ambicijama što znači da je on od detinjstva fokusiran na uspeh i na ambicije koje se vide kroz nasledni faktor po majčinoj liniji. Pluton kao vladajuća planeta govori o njegovoj principijelnosti i koliko je snažna njegova ličnost i struktura te ličnosti.

Njegov Mars se nalazi u znaku Strelca što govori ogromnoj potrebi za slobodom i dokazivanjem, svoju mušku snagu pokazuje kroz veliki osećaj pravde, povezivanje sa prirodom, prema životinjama, poštovanje prema ženama. Mars u trigonu sa Plutonom daje mu veliki osećaj za realnost i kako na najbolji mogući način da usmeri svoju unutrašnju energiju. 

Kada govorimo o njegovim emocijama one su predstavljene Mesecom u znaku Blizanaca što govori o veoma jakim i inteligentnim mislima, ali blizanačka brzopletost ponekad može da bude slaba tačka kada su emocije u pitanju. Ishitrene reakcije mogu biti kobne za neke poteze.

Osim tih situacija, kada su u pitanju emotivne reakcije on je veoma stabilan, brzo reaguje, ne dozvoljava da ga ponesu emocije na putu ka odlukama. Mesec se nalazi u osmom polju što govori o veoma bitnim životnim događajima u kojima dolazi zahvaljujući poslom i politici a sa druge strane ovaj Mesec predstavlja narod u horoskopu lidera, što u ovom slučaju govori o ogromnoj potrebi da se bori za svoj narod.

Ali sa druge strane može biti veoma ljut protivnik jer podznak Škorpija ukazuje na to da nikada ne zaboravlja i da ume itekako dobro da nagradi, a kada je nešto loše ili negativno, zato ume da sačeka trenutak kada je u stanju da uzvrati. 

 

Komentari (1)
Loading
Vatra
11.03.2022 08:49

Taj horoskop ubriši dupe snjime pase umi I obriši obraze .smradu jedan .